bardzo przyjazny klub :)
Do klubu trafiłam głównie dzięki mojej chęci do zmiany czegoś w sobie. Chęć ta była podyktowana głównie zbędnymi kilogramami, jak również chęcią bycia wysportowaną z dobra kondycją. Po ponad roku regularnych treningów widzę duże, korzystne zmiany w sobie (zarówno fizyczne i duchowe:). Początkowo uczęszczałam na zajęcia grupowe, potem wybrałam tylko sale kardio, ale teraz wiem, że zajęcia grupowe wszechstronnie kształtują sylwetkę i rozwijają sprawność fizyczną, dlatego tez ćwiczenia kardio traktuję głównie jako mega rozgrzewkę przed tymi zajęciami i uzupełnienie treningu. Do grona moich najlepszych instruktorów należy przede wszystkim Ania (porządnie daje w kość), Emilka (zawsze uśmiechnięta), Iwonka (cudowny step'n'shape i fatburner), Monika (ahh te sztangi!!). Najlepiej czuję się w klubie w godzinach porannych. Wszystkie Panie z obsługi są również bardzo miłe, uśmiechnięte i uprzejme. Miło mi wracać do Klubu, tym bardziej, że mieszkam rzut beretem od niego. Miejsce jest czyste. Polecam gorąco wszystkim, którzy chcą zmienić swój styl życia i poczuć się pełnym energii i kondycji. Jedyne co mogłabym zasugerować to jeszcze jedna bieżnia (zmieściłaby się na pewno:)