Gorąco polecam!
Moja przygoda z OSK Alfa zaczęła się na 3 dni przed trzecim egzaminem praktycznym, mój dotychczasowy OSK nie był zbyt dobry, postanowiłem go zmienić. Umówiłem się na egzamin na 28 lutego (nie jeździłem przez prawie 4 miesiące). Robienie prawka z Alfą wyglądało następująco: poniedziałek- telefon do p. Michała, umówienie się na jazdy dodatkowe; poniedziałek wieczór- jazda po mieście z p. Jackiem; wtorek 19-20:30 plac manewrowy i jazda po mieście z Krystianem; środa 18:30-20- "próbny" egzamin z p. Jackiem; czwartek 19:40-20:30 egzamin w PORD Gdańsk- wynik pozytywny. Instruktorzy byli bardzo przyjaźni, punktualni, uczciwi i dyspozycyjni. Jedyne zastrzeżenie mam do jakości placu manewrowego- linie na "rękawie" są wytarte, sam plac był niezbyt dobrze oświetlony i nierówny. Jest to jednak drobna niedogodność, do której przywykłem po chwili. Jestem bardzo zadowolony z usług Alfy. Dziękuję Wam Panowie- p. Jackowi i Krystianowi za przygotowanie mnie do egzaminu, p. Michałowi za znalezienie mi miejsca w grafiku na 3 dni przed egzaminem.