Witam
Polecam Salon Chantilly! To tam wybrałam swoją wymarzoną suknię i czułam się w niej jak prawdziwa księżniczka. Jakość obsługi bardzo dobra, otrzymałam bardzo wiele porad stylistycznych, dobór koloru sukni do typu urody, welonu do sukni i bolerka, wbrew pozorom wcale nie łatwo dobrać te dodatki, fachowe oko niezbędne i tutaj spokojnie wszystko miałam polecone i dobrane z serca. Dopasowanie sukni, poprawki w terminie, wszystko perfekt! Naprawdę polecam, czułam się bardzo bezpiecznie z Salonem Chantilly. Na początku chciałam wszystko sama kupić - suknię używaną z internetu, dobrać dodatki, ale to byłaby wielka porażka. W salonie wszystko możesz przymierzyć, zobaczyć dodatki, wierz mi panno młoda, nie wszystko Ci pasuje, potrzebna jest Ci pomoc fachowca, przechodziłam przez to i gdybym miała podjąć decyzję jeszcze raz, to wybrałabym ponownie Salon Chantilly.Przemiła, serdeczna Pani, która wszystko pomogła mi dobrać, nieoceniona pomoc, a bolerko mam takie, że mogę je sobie zostawić i wykorzystać spokojnie do innych sukien. Jeszcze raz gorąco polecam!