Odradzam! (1) Dziewczyny, jeśli nie chcecie przeżywać nerwów, nie idźcie do tego salonu.... Anka Nie polecam (1) Odebralam suknie z wadami krawieckimi. Przez 3 przymiarki walkowamy byl... ASIA WU Przesympatyczna atmosfera i ekstra ceny (1) Ceny zdecydowanie najniższe w Gdańsku, modele piękne i z klasą z możliwością... Dorota
Najtaniej i najlepiej (1) Suknie w bezkonkurencyjnych cenach, możliwość modyfikacji, Pani która... Kasia B. suknia (1) Bardzo gorąco polecam salon chantilly . Nie dość ze bardzo profesjonalnie to... Patrycja Przemiła obsługa (1) Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi i przede wszystkim MOJEJ sukni.... Karolina Gorąco polecam! (1) Witam Polecam Salon Chantilly! To tam wybrałam swoją wymarzoną suknię i... Agnieszka bylo naprawde milo (1) Jestem juz po slubie i moge powiedziec ze wszystko bylo super. Najpierw... ania polecam:) (1) Bylam w Chantilly około miesiąca temu. To bylo pierwsze miejsce, do którego... Milena K. Polecam! (1) Jeżeli szukacie eleganckich, subtelnych i dobrych jakościowo sukien, a przy... Karolina to był mój też pierwszy i ostatni salon ale... (1) mam mieszane uczucia co do wszystkiego - Panie, niby miłe ale w tej... marta magda - opinia (1) Coś w tym miejscu musi być, ja też kupiłam pierwszą suknię jaką... magda POLECAM CHANTILLY !!! (: (1) To był mój pierwszy i ostatni salon :) Jestem naprawdę zadowolona, bo panie... Madzia *** (1) Zgadzam się w 100% z opinią powyżej:) to był mój pierwszy butik...i ostatni:)... Gosia Super!!! (1) Nie kupiłam sukni w salonie Chantilly i bardzo zaluje i potwierdzam zdanie... Kenia Pierwszy i ostatni (3) To pierwszy butik, do którego weszłam oglądać suknię i zarazem ostatni, bo w... Karolina Polecam!!! (1) Salon godny polecenia. Sprzedawczyni była bardzo miła i cierpliwa, miała... ja Ocena (1) Witam Drogie Panny Młode!! Jeszcze niedawno tez zaliczałem się do tej grupy... Marika23 Rewelacyjny butik,obsluga profesjonalna!!! (1) Zamówiłam w tym salonie suknię w 2009r. Byłam dwa razy. Raz zeby pomierzyć... carla Opinia się potwierdziła (1) Trafiłam do butiku Chantilly z ciekawości czy potwierdzi się opinia o... Anna