POLECAM CHANTILLY !!! (:
To był mój pierwszy i ostatni salon :) Jestem naprawdę zadowolona, bo panie dobrały do mnie suknię idealnie. Pani Ania ma świetne oko i szczerze mówi co pasuje a co nie. Trochę się wystraszyłam, że już w pierwszym salonie wybrałam pierwszą suknię dlatego jeździłam jeszcze po innych salonach, ale i tak na koniec wróciłam do Chantilly. Modele sukien nie odbiegają od tych, które oferują nam w renomowanych salonach a ceny są tu o wiele niższe. Często można trafić tez na promocję :) Jeśli chodzi o ilość sukien do wyboru to może nie jest jakiś wielki, ale zapewniam, że każda Panna Młoda znajdzie w nim coś dla siebie :) w każdym razie - jest z czego wybierać. Niedawno byłam na dopasowaniu, wszystko przebiegło bardzo sprawnie, miło i profesjonalnie-zdjęcie miary, dopasowanie dodatków :) Panie doradzają jakie dodatki pasują do wybranego przez nas modelu a jakie nie. Dziwię się niektórym negatywnym opiniom. Poza tym, może jedna z tych pań rzeczywiście dużo mówi, ale ja nie odebrałam tego na zasadzie "wciskania", ale na zasadzie doradzania, bo oko mają naprawdę świetne. Szczerze polecam! :)