Już na pierwszym spotkaniu z Karoliną, zdecydowaliśmy się aby uczestniczyła przy naszym porodzie.Karolina jest niesamowicie ciepła i pozytywna osoba.Przy tym czuć, że kocha to co robi i jest zaangażowana całym sercem w przygotowaniu przyszłych rodziców do porodu.Na zajęcia zawsze przygotowana, wyczerpująco przekazywała wszystkie informacje wzbogacając je w materiału do domu, dzięki którym jeszcze samemu można w każdej chwili sięgnąć i przypomnieć sobie kolejny raz poszczególne tematy.Jesteśmy bardzo zadowoleni, że uczestniczyła ze mną przy porodzie.Jej pomoc była niezastąpiona i szczerze polecam wszystkim, którzy nie są pewni czy sobie poradzą.Dzięki wiedzy jaką Karola przekazała nam na szkole rodzenia nabrałam pewności siebie przed porodem.Cieszę się że była przy mnie od początku akcji porodowej, po chwile kiedy przyszedł na świat Kubuś.Niezastąpiona się okazała też kiedy wróciłam ze szpitala z nawałem, pomogła nam w karmieniu maleństwa i ciężkich chwilach kiedy pojawiły mi się problemy z piersiami w formie zastojów.Karolina jest profesjonalistką i szczerze każdemu polecam ją.Można na niej polegać a poza tym wszystkim jest tak pogodną osobą,że sama rozmowa pozytywnie wpływa na czł