Ania i Marcin - ocena (1) Z całego serca polecamy szkołę rodzenia Majka. Zajęcia są naładowane... Ania i Marcin Jasiek - ocena (1) Uczęszczaliśmy z żoną na szkole rodzenia która świetnia przygotowała nas do... Jasiek Martyna - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam! Zajęcia prowadzone są w kameralnych grupach -... Martyna
Kasia - ocena (1) Do szkoły rodzenia Majka trafiliśmy z polecenia. To był strzał w 10! Karolina... Kasia Maja i Bartek - ocena (1) Szkoła Rodzenia Majka to kameralne miejsce, w którym zdobyliśmy wiedzę... Maja i Bartek Maria - opinia (1) Świetna szkoła rodzenia. Zajęcia pełne merytorycznej wiedzy płynącej z... Maria Przemek - opinia (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z tej szkoły rodzenia. Kameralny klimat,... Przemek Marysia i Michał - opinia (1) U Karoliny nie tyle dowiedziałam się (choć oczywiście też), ale upewniłam... Marysia i Michał Justyna - opinia (1) Szkoła Rodzenia Majka- najlepsza szkoła rodzenia na świecie! Karolina Kardasz... Justyna Marta W. - opinia (1) Do Majki trafiliśmy z polecenia znajomych i był to strzał w dziesiątkę.... Marta W. Arek - opinia (1) Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że trafiliśmy do tej a nie innej szkoły rodzenia.... Arek Asia - opinia (1) Wspaniałe podejście Karoliny, fachowa wiedza i opowieści z życia wzięte.... Asia Kasia - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam Szkołę Rodzenia Majka! Na zajęciach otrzymałam... Kasia Anioł, nie położna! :) (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia Majka i zajęcia prowadzone przez... Asia Na prawdę warto (1) Długo się zastnawialam czy płacić za szkole rodzenia czy wybrać te z NFZ.... Ola Z całego serca polecam (1) Karolina to cudowna osoba z bardzo dużą wiedzą, ale przede wszystkim ma... Agnieszka Anioł, który w bawełnę nie owija! ;-) (1) Mega doświadczona położna, pełna pasji i miłości do bliźniego! Dla niej... Liwia Tylko Ona! (1) Karolina to Kobieta z pasją i sercem. Kobieta dla Kobiet. Sposób prowadzenią... Agnieszka T. Strzał w 10tkę! (1) Wybraliśmy szkołę rodzenia Majka i tego nie żałujemy! Każdemu serdecznie... anho Najlepszy wybór (1) Doskonałe przeżycie dla przyszłych rodziców! Szkoła rodzenia prowadzona przez... Justyna