najlepsza inwestycja! (1) Kiedy ktoś mnie pyta o najbardziej przydatną rzecz dla maluszka to bez chwili... Karolina Wspaniałe zajęcia! Cudowna opcja nawet dla samotnych mam... (1) Karolina jest cudowną osobą pełną ciepła i pasji dla położnictwa. Zajęcia z... Kasia Polecam (1) Warto wybrać te szkołę rodzenia przede wszystkim za indywidualne podejście i... Martyna
poród jako ważny moment życia, do którego zostaliśmy profesjonalnie przygotowani (1) Do szkoły trafiliśmy zupełnie przypadkowo, zaufałam intuicji i tym wszystkim... Asia to, czego szukasz i czego potrzebujesz przed narodzinami Maluszka (1) Dostaliśmy namiar na Karolę od znajomego. Nie sprawdzając opinii w... Kinga i Jan Warto! (1) Jeśli tylko możecie sobie pozwolić na udział w zajęciach płatnej szkoły... Natalia Fantastyczna szkola rodzenia! (1) Karolina jest to na pewno położna z powołania. Przygotowała nas do porodu i... Dominika Polecam! (1) Polecam spotkania w szkole rodzenia Majka. Prowadząca - Karolina to osoba z... Monika szkoła rodzenia z pasją (1) bardzo miła prowadząca, która uwielbia to co robi, przyjazna atmosfera zajęć,... Aks Polecam wszystkim przyszłym rodzicom (1) Zanim poszliśmy na pierwsze zajęcia nie wiedzieliśmy czego się spodziewać,... Asia Jestem bardzo zadowolona (1) Z czystym sumieniem, w imieniu moim i męża mogę powiedzieć, że "Majka" jest... Magdalena Szkoła rodzenia na 100% (1) W skali 1-10 oceniamy szkole rodzenia Majka na 11 :). Karolina to... Jowita i Konrad Wyjątkowa szkoła rodzenia (1) Do szkoły rodzenia Majka trafiliśmy zachęceni bardzo dobrymi opiniami ( co z... Lucyna i Tomek TAK,TAK,TAK!!! (1) Karola z wielką empatią wprowadza przyszłych rodziców w arkana rodzicielstwa.... Karina dla wiedzy, dla pewności, dla spokoju (1) Udział w prowadzonych przez Karolinę zajęciach w ramach szkoły rodzenia Majka... Magda Narodziny Małego Ludzika! (1) Karola towarzyszyła nam przy narodzinach naszej córeczki, Nadii na początku... Magdalena Jak rodzić to tylko z Karoliną ! :) (1) Szkoła Rodzenia prowadzona przez Karolinę to profesjonalna i godna polecenia... Marta i Bartek Doula i położna z pasją (1) Będąc w ciąży zastanawialiśmy się z Mężem czy w ogóle zapisać się na zajęcia... Iwona, Filip i Marysia Polecam (1) Trafiłam z mężem do Karoliny po przeczytaniu samych bardzo dobrych opinii o... Kasia WIELKIE tak!!! (1) Polecam całym sercem.Karolina była z nami podczas przyjścia na świat Igora.W... Karolina