Do szkoły trafiliśmy zupełnie przypadkowo, zaufałam intuicji i tym wszystkim pochwałom, jakie znalazłam w internecie. Muszę przyznać, że ta decyzja to strzał w dziesiątkę, a wszystkie opinie w stu procentach zgadzają się z atmosferą zajęć i tym, jak niezwykłą osobą jest prowadząca. Karolina jest prawdziwą pasjonatką i specjalistą w dziedzinie położnictwa. Marzy mi się, że więcej będzie takich osób, wtedy świat byłby zdecydowanie pogodniejszy i służba zdrowia nie byłaby owiana taką złą sławą. Co do zajęć - bardzo interesujące, a wiedza, którą wynieśliśmy - niezwykle przydatna i podana w bardzo łatwostrawny sposób. No i efekt finalny - nasza córcia, która urodziła się w atmosferze szczęścia, dzięki temu, że rodzice wiedzieli co się dzieje i byli profesjonalnie przygotowani. Pielęgnacja małej i problemy z jakimi stykają się młodzi, niedoświadczeni rodzice, też nas nie zaskoczyły, bo o tym wszystkim była mowa. Jednym słowem bardzo polecam tę szkołę rodzenia, szczególnie jeśli cud narodzin jest dla Ciebie ważny i chcesz prawdziwie przygotować się na pełne radości i miłości rodzicielstwo.