WIELKIE tak!!! (1) Polecam całym sercem.Karolina była z nami podczas przyjścia na świat Igora.W... Karolina Eliza - opinia (1) Będzie to dość osobista wypowiedź, Karolina była przy porodzie mojej córeczki... Eliza Poród z Karolą (1) Karola była naszą doulą i położną w trakcie porodu który odbył się... Rodzice Jaśka
Dzięki Karola! (1) Szkół rodzenia w Trójmieście jest dużo, ale na pewno nie są tak dobre jak... Ola, Paweł, Helenka Dziękujemy Ci Karola !!! (1) Wybór szkoły rodzenia Majka był strzałem w dziesiątkę. Karolina jest bardzo... Marlena, Michał i Franio polecamy (1) Zajęcia prowadzone przez Karoline wspominamy bardzo pozytywnie, były... szczęśliwi rodzice magda - opinia (1) Nie chcieliśmy korzystać z typowych szkół rodzenia, gdzie odbywa się masówka... magda Zdecydowane TAK!!! (1) Rodziliśmy z Karolina na początku maja 2013 nasze pierwsze dziecko. Długo... Agata Serdecznie polecam (1) Karolina Kardasz podchodzi do klientki jak do przyjaciółki. Tworzy atmosferę... Agnieszka wspaniała szkoła rodzenia (1) Przyjście dziecka na świat jest wyjątkowym wydarzeniem w życiu człowieka,... mama Leona dziękuję Karolinko!!! (1) Właśnie ukończyłam zadjecia w szkole rodzenia MAJKA- jesteśmy z partnerem... Ania Polecam Szkołę Rodzenia Majka (1) Świetnie wspominam swój poród dzięki Karolinie, która mnie do niego... Ania Wspaniała :) (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym mamom. Karolina jest cudowną osobą -... Ewa zadowolona - opinia (1) Szkoła rodzenia „Majka”-zajęcia w małych grupach, prowadząca... zadowolona Gorąco polecamy szkołę rodzenia i Karolę jako doula (1) Już na pierwszym spotkaniu z Karoliną, zdecydowaliśmy się aby uczestniczyła... Tereska, Michał i Kubuś Polecam. Szkoła dla kobiet, które chcą rodzić świadomie i aktywnie (1) Korzystaliśmy ze szkoły rodzenia Karoliny Kardasz z mężem. Zdecydowałam się... Magdalena Najlepsza szkoła rodzenia i doula (1) Jeśli boisz się porodu i tego co po nim, to polecam kontakt z Karoliną ze... Paula, Jacek i nasz Kubuś zdecydowanie polecamy! (1) Zdecydowanie polecamy wszystkim przyszłym rodzicom szkołę rodzenia Majka.... Kasia, Łukasz i nasz Jasiu polecam!!! (3) Zdecydowanie polecam zajęcia z Karoliną! Mnie przygotowywała indywidualnie i... Emilia polecam szkołę rodzenia pani Karoliny (1) Szczerze polecam szkołę rodzenia Majka wszystkim kobietom oczekującym... zadowolona młoda mama