wspaniała szkoła rodzenia
Przyjście dziecka na świat jest wyjątkowym wydarzeniem w życiu człowieka, wokół którego krążą mrożące krew w żyłach opowieści. Lecz już po pierwszym spotkaniu z Karoliną strach przed porodem zastąpił spokój i radosne oczekiwanie. Na kolejnych zajęciach w szkole rodzenia dowiedziałam się wszystkiego, co potrzebne nie tylko przy porodzie, ale też w pierwszych chwilach z dzieckiem. A jadąc rodzić do szpitala czułam się jakbym jechała bardzo dobrze przygotowana na egzamin.
Zakres informacji na kursie jest bogaty - obejmuje potrzebne informacje o porodzie, pielęgnacji noworodka, ale też porusza ważne kwestie samopoczucia kobiety po porodzie i różnych związanych z tym aspektów.
Przede wszystkim prowadząca Karolina jest ciepłą i serdeczną osobą, której można zaufać. Oferuje niesamowite wsparcie w tych wyjątkowych chwilach w życiu rodzącej kobiety. Czuję, że nie mogłam być lepiej przygotowana do porodu.
Bardzo polecam! :)
Zakres informacji na kursie jest bogaty - obejmuje potrzebne informacje o porodzie, pielęgnacji noworodka, ale też porusza ważne kwestie samopoczucia kobiety po porodzie i różnych związanych z tym aspektów.
Przede wszystkim prowadząca Karolina jest ciepłą i serdeczną osobą, której można zaufać. Oferuje niesamowite wsparcie w tych wyjątkowych chwilach w życiu rodzącej kobiety. Czuję, że nie mogłam być lepiej przygotowana do porodu.
Bardzo polecam! :)