Niesamowita atmosfera! (1) Miejsce, w którym uwierzyłam, że mogę zostać dobrą mamą. Karolina stworzyła... Ola, Marcin i Olek Justyna - opinia (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły rodzenia. W grę wchodziły... Justyna Najlepsza szkoła rodzenia ! (1) Polecam z czystym sumieniem zajęcia w Szkole rodzenia Majka! Prowadząca... Paweł Wierciński
POLECAM !!! (1) Od zawsze strasznie bałam się porodu i nie wiem jak bym sobie poradziła gdyby... Jagoda, Rafał i Tymek Bardzo dobra Szkoła Rodzenia (1) Jestem Mamą 4 tyg Malca !! Do tego bardzo zadowoloną Mamą, że wybraliśmy... Anna Parada Polecam z całego serca ! (1) Chciałabym serdecznie polecić wszystkim przyszłym rodzicom szkołę rodzenia... Magda Wiercińska Gorąco polecamy! (1) Juz na pierwszych zajęciach można poczuć rodzinna atmosfere tej szkoly.... Magda, Robert i Zosieńka Szkoła Majka i Karola najlepsza pod słońcem!! (1) Trafiliśmy do szkoły rodzenia z polecenia koleżanki która była mega... Monia NAJLEPSZA szkoła rodzenia w Trójmieście! (1) Do szkoły rodzenia Majka trafiliśmy po fatalnym kursie w szkole Super Mama.... Ania i Jacek z Alexem Polecamy serdecznie ;) (1) Szkoła rodzenia prowadzona przez Karole to pełen profesjonalizm, sympatia,... Jola, Wojrek, Zosieńka Najlepsza! (1) Karolina stała się moim aniołkiem. Dzięki niej oswoiłam swoje wielkie obawy... Basia Przygotowanie do Porodu Domowego (1) Karolina kordynowała nasz poród domowy. Profesjonalizm wiedza i doświadczenie... Tadeusz DOSKONAŁOŚĆ! (1) Polecam szkołę Pani Położnej Karoliny Kardasz pod każdym względem: świetnie... Maja Grabkowska Gorąco polecamy! Warto :) (1) Karolina jest niezwykle sympatyczną i milą osobą, a do tego bardzo... Gosia, Albert i Henryk Dokładne i bardzo profesjonalne przygotowanie do porodu (1) Udaliśmy się z żoną do szkoły rodzenia Majka z polecenia. Nie wiedzieliśmy... Sylwia, Adam i Fabian Poród z Karoliną (1) Miałam szczęście rodzić swoje trzecie dziecko z Karoliną i żałuję, że dopiero... Julita Najlepszy wybór!!! (1) Uważam, ze spotkania z Karolina przygotowywujace nas do porodu były... Ania i Darek Najlepsza szkoła! Najlepsza położna! (1) Bardzo długo zastanawialiśmy się nad wyborem szkoły rodzenia. Kierując się... Karolina i Marcin Zdecydowanie dobra inwestycja (1) Jesteśmy wdzięczni Karolinie za wyjątkowy czas przygotowania do porodu w... Agata i Maciek Najwspanialsze doświadczenie :) (1) Zajęcia w Szkole Rodzenia Majka to było jedno ze wspanialszych doświadczeń.... Ania