Lekarstwo na wszystkie ciążowe zmartwienia (1) W zajęciach z Karolą po prostu trzeba uczestniczyć​, żeby móc opisać... Asia Wymarzona szkoła (1) Polecam. Jeżeli szukacie i macie wątpliwości to już znaleźliście właściwą... Ola Zdecydowanie warto! (1) Zajęcia w szkole rodzenia Majka to chyba jedno z najpiękniejszych doświadczeń... Renata
szkoła rodzenia moich marzeń (1) Do Karoliny trafiliśmy z polecenia i nie zawiedliśmy się :). Małe grupy... Gosia Lepiej nie mogłam trafić. Polecam. (1) Szkoła rodzenia Majka bardzo mnie zaskoczyła, bo jest wyjątkowa, bo Karola... Monika Polecamy (1) Wybraliśmy tę szkołę ze względu na opinie i to był najlepszy wybór jakiego... Kasia i Grześ Fantastyczne podejście do ciężarnych i ich partnerów (1) Karola ma ogromną wiedzę na tematy oczywiste, czyli związane z ciążą i... Ania Polecam! (1) Szkola rodzenia, która powstala z pasji, doświadczenia, wiedzy i... Kasia Zdecydowanie polecamy Szkołę Rodzenia Majka (1) Szczerze polecamy Szkołę Rodzenia Majka. Trafiliśmy do niej dzięki pozytywnym... Ania Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy właśnie tą szkołę rodzenia!... Moninka&Mariusz POLECAMY!!! (1) Wybraliśmy szkołę rodzenia Majka na podstawie opinii na trójmiasto.pl i to... Marta i Rafał Polecam (1) Bardzo kameralna szkola rodzenia. Zajecia dzieki malym grupom bardzo... Maja&Tomek Polecamy z całego serdca!!! (1) Polecam tę szkolę. Bardzo nam pomogła przygotować się do porodu i... Lena Serdecznie polecam!!! (1) Zajęcia w szkole rodzenia były niezwykle pomocne w trakcie porodu, a także w... Ewelina Opinie i oceny zgodne z prawdą :) (1) W poprzednich komentarzach napisano wiele pozytywów i są one jak najbardziej... Marta Profesjonalne przygotowanie do porodu :) (1) Polecamy !!! Zajęcia w szkole prowadzone są przez Karolinę, osobę pełną... Dorota i Adam Karolina - taka powinna być każda położna (1) Karolina jest pełną empatii, ciepłą osobą, a zarazem jest profesjonalistką w... Bombel Ciąża - wyjątkowy czas; prowadząca zajęcia Karolina - wyjątkowa osoba (1) Polecam! Karolina ma nie tylko ogromne doświadczenie jako położna i dula, ale... agata polecam (1) Byłam bardzo uprzedzona przez znajomych szkołą rodzenia a tu takie pozytywne... aneta Z pierwszej ręki (1) Zajęcia z Karoliną bardzo dużo mi dały. Karolina jest ciepłą, serdeczna... Barbara