Gościniec Kaszubski Kartuzy - opinie
Witam wszystkich, wraz z narzeczonym jesteśmy w trakcie poszukiwań sali weselnej na 2014 rok, już teraz szukamy, aby mieć w czym wybrać :) Nasze wesele będzie na 90 osób. Chcemy, aby sala była czysta, elegancka a goście aby wyszli najedzeni :)
ODWIEDZILIŚMY:
Szarlota - Kościerzyna (drugie piętro, jak dla babci to kiepsko, podłoga z trzema pokryciami: płytki, parkiet drewniany, wykładzina)
Żukowianka - Żukowo (sala na piętrze, właściciel pod wpływem alkoholu)
Hotel pod Orłem - Kartuzy (wszystko ok, ale jakoś nie wybrałam tej sali)
Złota jesień - Kartuzy (sala przepiękna, właścicielka wydaje się spoko, ale ukryte dodatkowe koszta)
u Młyńskich - Szymbark (sala klimatyczna: cegły, drewno trochę ciemno i kaszubskie wzorki, natomiast jedzenia pod dostatkiem wiem bo byłam jakiś czas temu tam na weselu)
Kasztelanka - Kiełpino (piękna sala, ale jak dla naszej ilości gości to za duża)
Gościniec dla Przyjaciół - Wyczechowo (nasz termin JUŻ zajęty)
Elipsa - Stężyca (właścicielka bardzo nie przyjemna, sala naprzeciw cmentarza)
Gościniec Kaszubski - Kartuzy ( sala czysta, schludna bez przepychu)
Wstępnie zarezerwowany GOŚCINIEC KASZUBSKI W KARTUZACH, tylko mamy kłopot nie wiemy jak z jedzeniem(menu niby spoko tylko troche mało 3 kawałki ciasta na osobe jak na naszą rodzinę ;) no i mięsa liczą 3 kawałki na osobę, zastanawiałam sie też nad domówieniem kaczki)tylko, że nikt z naszych znajomych tam nie był na forum też słabo coś o nich wątków więc może ktoś mi coś tutaj doradzi. Oczywiście jesteśmy również otwarci na jakieś inne propozycje lokali. Rejon: okolice Kościerzyny - Kartuz.
POZDRAWIAMY
ODWIEDZILIŚMY:
Szarlota - Kościerzyna (drugie piętro, jak dla babci to kiepsko, podłoga z trzema pokryciami: płytki, parkiet drewniany, wykładzina)
Żukowianka - Żukowo (sala na piętrze, właściciel pod wpływem alkoholu)
Hotel pod Orłem - Kartuzy (wszystko ok, ale jakoś nie wybrałam tej sali)
Złota jesień - Kartuzy (sala przepiękna, właścicielka wydaje się spoko, ale ukryte dodatkowe koszta)
u Młyńskich - Szymbark (sala klimatyczna: cegły, drewno trochę ciemno i kaszubskie wzorki, natomiast jedzenia pod dostatkiem wiem bo byłam jakiś czas temu tam na weselu)
Kasztelanka - Kiełpino (piękna sala, ale jak dla naszej ilości gości to za duża)
Gościniec dla Przyjaciół - Wyczechowo (nasz termin JUŻ zajęty)
Elipsa - Stężyca (właścicielka bardzo nie przyjemna, sala naprzeciw cmentarza)
Gościniec Kaszubski - Kartuzy ( sala czysta, schludna bez przepychu)
Wstępnie zarezerwowany GOŚCINIEC KASZUBSKI W KARTUZACH, tylko mamy kłopot nie wiemy jak z jedzeniem(menu niby spoko tylko troche mało 3 kawałki ciasta na osobe jak na naszą rodzinę ;) no i mięsa liczą 3 kawałki na osobę, zastanawiałam sie też nad domówieniem kaczki)tylko, że nikt z naszych znajomych tam nie był na forum też słabo coś o nich wątków więc może ktoś mi coś tutaj doradzi. Oczywiście jesteśmy również otwarci na jakieś inne propozycje lokali. Rejon: okolice Kościerzyny - Kartuz.
POZDRAWIAMY