Do Salonu Gracja do Pani Kamili trafiłam przez przypadek. Umówiła mnie tam moja koleżanka (również klientka Salonu), praktycznie "na siłę". Sama nigdy bym się na to nie zdecydowała, gdyż wielokrotnie słyszałam, że nie ma skutecznego i długotrwałego "lekarstwa" na worki pod oczami i pomarszczoną, cienką jak pergamin skórę w okolicach oczu. Tak więc nie spodziewając się żadnych rewelacji poszłam na umówioną przez koleżankę wizytę. Pani Kamila zanim zaproponowała zabieg, jak przystało na profesjonalistę, przeprowadziła ze mną wywiad na temat sposobu odżywiania, sposobu pielęgnacji twarzy i rodzaju używanych kosmetyków. Uświadomiła mi, że jeśli nie zmienię nawyków żywieniowych oraz trybu życia, zaproponowany przez nią, ani żaden inny zabieg nie przyniesie oczekiwanych rezultatów. Pani Kamila okazała się bardzo przekonywująca. Co mnie najbardziej ujęło to holistyczne podejście do tematu oraz danie nadziei. Zastosowałam się do wszystkich rad Pani Kamili i jestem już po drugim zabiegu, a efekty... przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Pani Kamilo dziękuję :). P.S. Chociaż tak to brzmi, moja opinia nie jest pisana na zamówienie. Napisałam to co widzę po zabiegach i co czuję.