Gra planszowa dla 8 latka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Możecie polecic mi jakas fajna gre planszowa dla 8latka. Taka w granicach 50-60zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gra planszowa dla 8 latka

my ostatnio gramy w smallworld - ale ona kosztuje ok 119 zl polecam ta gre, tak samo jak Wsiąść do pociągu Europa i Takenoko - jak my szukaliśmy gier dla 8 latka to wiekszosc tych fajnych była w cenie pow 100 - z tych tańszych to my gramy w karcianki typu śmieciaki czy dooble lub uno

A ta gra smieciaki, fajna jest?

Czy moze lepsza ta booble?

śmieciaki fajna jest, dla tych co się bawią tymi zabawkami - moje chłopaki lubia te zabawki więc gra ich ucieszyła :) droga nie jest więc warto spróbować :)
Z tego co wiem dooble bardzo dobrze sie sprzedaja jest kilka wersji mozliwosci grania w ta gre :)

My uwielbiamy dooble. Może monopol mini. Zerknij do Świata Dziecka na Grunwaldzkiej, mają dużo promocji teraz na planszowe również.

ja moge polecic gre Król Kur :) swietna, szybkie dynamiczne rozgrywki :) idealna na prezent moim zdaniem

Inne tematy z forum

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...