Aga - opinia (1) Eleganckie - pięknie oprawione prace. Polecam!!! Aga Nie polecam (1) Odwiedzałem ten sklep dość często, ale nie polecam. Jedyne co jest tam... Malarz Bardzo dobry sklep (1) Dobrze zaopatrzony i dobre ceny. Mam do innych plastyków bliżej, ale chodzę... Ola
SUPER! (1) Byłam w sklepie dopiero drugi raz, ale na pewno wrócę i będę polecać innym.... Anita W Trójmieście tylko Graffi ma tak szeroką ofertę (1) To doskonale zaopatrzony sklep z profesjonalną i pomocna obsługą.... Agnieszka REWELACJA !!!!!!!!! (1) POLECAM WSZYSTKIM !!!!! ANITA.P Jestem zachwycona (1) Jestem pod wielkim wrażeniem.Obsługa mega profesjonalna,bogaty... kaja5025 Ulubiony plastyczny w Trójmieście (1) Niezwykle miła i pomocna obsługa. pfff SUPER ! (1) Bogaty asortyment, miła obsługa. Kupuję w tym sklepie od wielu lat materiały... Benia zadowolony klient (1) W sklepie oprawiłam fotografie. Teraz są na ścianie i goście podziwiają :) Marta zgadzam się, świetny sklep (1) bardzo profesjonalna obsługa, doskonale zorientowani sprzedawcy Zosia Najlepszy sklep w Trójmieście. (1) -PEŁNY ASORTYMENT -PROFESJONALNA, PRZEMIŁA OBSŁUGA -PRZYSTĘPNE CENY... GRZEGORZ ZOWCZAK Najlepszy sklep plastyczny w trójmieście (1) Od wielu lat korzystam z usług sklepu, zaopatruję się tam w akcesoria... AV