T.S - ocena (1) Lokalizacja świetna, obsługa bardzo miła, ale czystość pozostawia nie stety... T.S Kristina - ocena (1) Dziękuję! Bardzo podobał mi się wypoczynek, apartament czysty, obsługa na... Kristina Danuta - ocena (1) Profesjonalna,nowoczesna firma,wszystko na swoim miejscu,tak trzymać! Danuta
Nel - ocena (1) Wszystko zgodnie z umową, polecam Nel Grazyna - ocena (1) Polecam, doskonała współpraca Grazyna Antonina - ocena (1) Mega super, polecam ️ Antonina Halyna - ocena (1) Polecam jestem zadowolona super obsługa śliczne apartamenty Halyna M - ocena (1) Fantastyczna obsluga. Wszystko na plus Gorąco polecam ! M Monika - ocena (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Monika Max - ocena (1) Wszystko jak najbardziej ok Max Krystyna - ocena (1) Polecam, jestem bardzo zadowolna Krystyna Artur - opinia (1) Zadowolony z obsługi właściciel apartamentu pozdrawiam Artur Monika - opinia (1) Serdecznie polecam! Przemiła obsługa, zawsze chętna do pomocy:) Apartamenty... Monika Alicja N - opinia (1) Współpraca z Grand Apartments to czysta przyjemność :) Alicja N Dominika - opinia (1) Super firma, profesjonalna obsługa. Polecam! Dominika Paweł - opinia (1) Oni pracują a ja odpoczywam i zarabiam na apartamencie Paweł AK - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękujemy ️ AK Małgorzata - opinia (1) Duży wybór apartamentów i zaangażowany personel. Kontakt z firmą... Małgorzata Karol - opinia (1) 2 lata zajmuja sie moim apartamentem, Pan Krzysztof Dudar to najbardziej... Karol Pablo - opinia (1) Firma na piątkę z plusem! Wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione w stu... Pablo