Grand Dental

Stomatolodzy Protetycy Implanty

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 25

Stomatolog godny polecenia (1) Dr. Wierzbicki jest moim lekarzem od kilku lat. Mam do niego pełne zaufanie,... Aleksandra Pełen Profesjonalizm. (1) Goraco polecam klinike Grand Dental i pana Michala Wierzbickiego.... Marcin. polecam wszystkim (1) polecam każdemu, wspaniała obsluga, genialny moj imiennik Pan Michal,... Michal Le
Polecam kazdemu! (1) Jestem bardzo zsdowolona, zostalam przyjeta "na zaraz" co bylo niemozliwe u... Ania Gorąco polecam! (1) Obsługa pomocna, miła a przede wszystkim profesjonalna. Wybrałam dr... Ania zdecydowanie polecam (1) polecam w 100% wszystko szybko profesjonalnie, ceny jak na ta jakość bardzo... is Polecam, najlepszy gabinet w jakim byłem (3) Polecam gabinet Grand Dental, świetny, nowy gabinet, Stomatolog Wierzbicki,... Mateusz Grand dental (1) Profesjonalizm, dokładność, najwyższa jakość i zadowolenie pacjenta na... Małgorzata Kamińska Grand Dental w Sopocie (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi stomatologicznej w nowym gabinecie... Dorota opinia (1) Dopóki nie poznałem Pana Michała, bałem się dentysty. Teraz chodzę bez obaw i... Łukasz Nic nie boli! (1) Po dłuższym okresie unikania dentysty zacząłem regularnie bywać u dr... Grzegorz Grand Dental (1) Muszę przyznać że po raz pierwszy chodzenie do dentysty stało się taką... Filip Piasecki Mistrz w tym co robi!!! (1) Pełen profesjonalizm,rewelacyjny dentysta,zęby leczy naprawdę bardzo... Iza Polecam (1) Miły i profesjonalny personel, jakość usług na wysokim poziomie, wszystko na + Natalia Przystępność i profesjonalizm (1) Od kanałowego po estetykę zrobione na najwyższym poziomie. Gorąco polecam! Maciek Grande : (1) Szybko, sprawnie, schludnie, profesjonalnie, bez bezsensownych dodatkowych... Lisu Polecam! (1) Witam! Goraco polecam klinike Grand Dental i pana Michala Wierzbickiego za na... Paulina Pełny profesjonalizm! (1) Pełny profesjonalizm! Rzadko zdarza się, aby wizyta u dentysty przebiegała... Andrzej Polecam (1) Świetny dentysta, gorąco polecam Kasia Polecam Serdecznie! (1) Doskonały lekarz! doskonały gabinet! Pełna profeska. Polecam Gorąco! Wojceich