Stanisław - opinia (1) Polecam, usługi na wysokim poziomie ,wykonane w terminie. Bardzo miła i... Stanisław Beata W. - opinia (1) Usługa wykonana bardzo sprawnie , miły kontakt , pełen profesjonalizm.... Beata W. Alicja - opinia (1) Właśnie jesteśmy po montażu wyspy kuchennej oraz blatu. Ze względu na wysoki... Alicja
Antoni - opinia (1) Firma godna zaufania miła rzetelna obsługa wykonywała dla mnie już trzy prace... Antoni Alina - opinia (1) W czerwcu roku 2020 zleciłam wykonanie pomnika wraz z rozbiórka i wywozem... Alina Roman - opinia (1) Właśnie dokonano montażu grantów w naszej kuchni. Blaty zamówione ok 2... Roman Mira - opinia (1) Firma Granit Gdańsk wykonała nam nagrobek na cmentarzu Srebrzysko.... Mira Kasia - opinia (1) W Granity Gdańsk zrealizowałam podwójny nagrobek na cmentarzu w Oliwie.... Kasia Mariusz - opinia (1) Na firmę Granity Gdańsk trafiłem z polecenia. Jestem bardzo zadowolony z... Mariusz Damian - opinia (3) Najlepszy zakład kamieniarski w Gdańsku! Polecam wszystkim którzy potrzebują... Damian Jolanta - opinia (1) Nie polecam. Firma nierzetelna, nie potrafi wykonać zlecenia zgodnie z umową.... Jolanta super firma (1) korzystałam już trzy razy z usług firmy granity gdańsk polecam godna firma... jola Polecam komis (1) Auta w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym,bardzo fajna obsługa.Cena... Adam Bardzo Fajne Auta (1) Bardzo fajne auta, książka serwisowa zgadza się ze stanem licznika w... Marek auto komis alf gdansk ul.warszawska (1) kupiłem dwa miesiące temu z tego komisu fajne autko,obsluga rewelacja prawda... klijent