Gratulacje...

Serdeczne gratulacje dla portalu za zablokowanie mojego wczorajszego wątku o nazwie dla placu przed Muzeum II Wojny 'Nowe nazwy dla nie całkiem nowych miejsc' oraz za - jakże pomysłowe - wykorzystanie tegoż materiału w swoim dzisiejszym artykule;)
Najpierw pomyślałam, ze chodzi po prostu o zalinkowanie do konkurencyjnego portalu, więc się nie odzywałam. Teraz rozumiem - to jakże ludzka obawa przed tym, że wierszówka nie wpłynie autorowi dzisiejszego artykułu na konto;)
Z tego samego powodu zapewne wycięto dwa moje posty pod tematem...
Eh.. życie, życie jest nowelą... a czasem prozą zycia;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gratulacje...

@Wiewióra:

Wątek nie jest zablokowany, ale wycięto z niego znaczną część dyskusji.
http://forum.trojmiasto.pl/Nowe-nazwy-nie-calkiem-nowych-miejsc-t712104,1,30.html

Edit:
Widzę, że już zostało to przywrócone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odblokowali, Sadylu, dosłownie przed chwilą;) Jeszcze kilka minut temu był zablokowany całkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dostałem taką informację od administracji Forum:

"na skutek bledu automatu doszlo do zablokowania watku oraz powiazanych z nim opinii. Naprawilismy blad i calosc wyswietla sie juz na forum poprawnie."

O tym, czy Twój wątek był inspiracją dla autora artykułu, czy koincydencja jest przypadkowa, możemy jedynie gdybać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

He, he... i nie miało to absolutnie nic wspólnego z moim mailem do nich sprzed kilkunastu minut;)
Oraz z faktem, że wytknęłam im to pod materiałem Pani Anny...
No nic - ogólnie cieszę się, że T. pl podjęło temat p. Anny i trafiło to na główną stronę: uważam kwestię za naprawdę wartą rozważenia, a pomysł autorki - świetny.
Dziękuję. Sadylowi też;)
Ps. Masz rację - teraz to już bez znaczenia. Byle konkluzje płynące z felietonu p. Anny i artykułu p. Michała dały wreszcie komuś do myślenia.
Ps. Nawiasem mówiac - podobna sytuacja była przy relacji z obchodów rocznicy powstania Trybunału. Zapytałam pod art. o mozliwość dostępu do wygłoszonych wtedy przemówień (teksty), ktoś mi odpisał, zeby lookać na portal oficjalny Gdańska i podał nazwę. Kiedy później tam zajrzałam - postu tej osoby już nie było...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...