Grazie Mille

Pizzerie

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 4D

Kamińska Klaudia - ocena (1) Z pełnym przekonaniem najlepsza pizza w Gdańsku. Fantastyczny włoski klimat,... Kamińska Klaudia Otto - ocena (1) Pyszna pizza i przemiła obsługa Otto Rafal - ocena (1) Dawno nie jadłem takiej dobrej pizzy . Bardzo dobrej jakości składniki .... Rafal
Pablo - ocena (1) Bardzo polecam . Pyszna pizza ładny lokal miła obsługa Pablo Mikolaj - ocena (1) Pyszna pizza, świeże dodatki. Już znalazłem swoje miejsce w tej okolicy.... Mikolaj Gio - ocena (1) Pyszna pizza , dobrej jakości składniki . Mam wrażenie że pracują tam... Gio Aleksej - ocena (1) Pizza pyszna - ale obsługa to już mistrzostwo Aleksej Alicja Palicka - ocena (1) Najlepsza pizza którą jadłam w Trójmieście najlepsza pizza salsiccia Alicja Palicka Aleksandra - ocena (1) W końcu pizza w trojmiescie na poziomie ! Włoskie składniki wysokiej jakości... Aleksandra Leszek - ocena (1) Bardzo dobre. Super jakość. Trzeba wrócić. Pozdrawiam Leszek. Leszek Ihor - ocena (1) Przepyszna pizza! Cudowna obsluga! Wszystko na bardzo wysokim poziomie.... Ihor Oksi - ocena (1) Wyjątkowo pyszna pizza, polecam Oksi Klaid - ocena (1) Przepyszna pizza Klaid