Grecja 2015

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Może ktoś był i poleci hotel w Grecji dla rodzinki z dwójką maluchów pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Grecja 2015

my byliśmy w zeszłym roku i zdecydowanie polecam hotel AQUA BAY na Zakynthos, świetne wakacje !!!

a to z wylotem z Gdańska bo szukam i znajduję tylko z Warszawy

Byłam z mężem i 1,5 rocznym synkiem we wrześniu 2014 na Rodos, hotel Mitsis Faliraki Beach który mogę serdecznie polecić. Hotel nastawiony na rodziny z dziećmi, duzo atrakcji animacyjnych, bezpiecznie i kolorowo. Jedzenie w opcji all inclusive bardzo różnorodne i dobre, przez cały tydzień prawie nic sie nie powtarząło z głównych dań. Pozatym bardzo duzo dobrych rzeczy poza porami posiłków w restauracji, bardzo dobre lody nad basenem, naleśniki na słodko i słono, duzo owoców i przedewszytskim super wieczory animacyjne (pokazy magików, mini disco, konkursy, malowanie buzi itp)
Wylatywaliśmy z Gdańska.
Hotel blisko lotniska co dla nas było bardzo ważne podczas pierwszych wakacji z Maluszkiem :)
Pozatym około 2 km od hotelu znajduje się ulica z licznymi sklepami spozywczymi i sklepami z pamiątkami, bardzo przyjemne na wieczorny spacer. Przystanek autobusowy do centrum Rodos znajduje się za główną bramą hotelu (bardzo fajna i przyjemna wycieczka)
Gorąco POLECAM!!!

my lecieliśmy z W-wy ale to dlatego ze na 12 dni, z tego co pamiętam na 8 lub 15 dni był wylot z Gdańska, ale oczywiście mogło się teraz cos zmienić

Ja polecam hotel Kiani Beach na Krecie.
Hotel przygotowany pod rodziny z dziećmi, dużo atrakcji, animacje prowadzą dziewczyny z Polski, które zabierają dzieciaki nawet na pół dnia, rodzice, oczywiście mogą towarzyszyć, lub mieć wolne :)
Hotel też miał wyśmienite jedzenie!

Jeśli chodzi o miejsce to szczerze polecam Zakynthos. Malownicza wyspa. Hotelu, w którym byliśmy nie polecam, ale wyspa cudowna. Tylko warto wypożyczyć auto i pojeździć trochę.

Inne tematy z forum

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...