Green Way

Bistro

Gdynia, Antoniego Abrahama 24

pani w dredach- arogancja (1) Chciałbym zglosic jedno poważne zastrzeżenie: obsługa: pani w dredach jest... Arek jedzenie ogólnie dobre, reszta taka sobie (1) Lubię jeść w Green wayu, dają zwykłe dobre wegetariańskie dania. Wystrój... Ona Ludzie ospali... (1) Ludzie ospali, jedzenie z torebek jak w McDonald's. Kierowniczka to jakiś... Animex
pozmieniało się (1) Chodziłam do Green Way'a już dawno temu, lubiłam tam jeść, przed tą większą... Jolanta obsługa (1) Jestem wieloletnią klientka. Uwielbiam to jedzenie. Ale obsługa juz trzeci... zosia Obsługa, obsluga i jeszcze raz obsługa... (1) ...leży. Jestem, a raczej byłem, częstym klientem Green Way'a od wielu lat,... Mariusz zbyt wcześnie umyta sokowirówka? (2) Zgadzam się z wczesniejszym wpisem. Dobrze i smacznie można się tam najeść,... Zula Nie polecam (2) Greenwaya znam od bardzo dawna, jeszcze z czasów liceum, jakieś 10 lat temu.... P.C. Pysznie i niedrogo (1) Polecam Green Way na Abrahama, bardzo fajne miejsce, potrawy dobrej jakości,... Marta Świetny bar (1) Pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, miła, profesjonalna obsługa - duże... Indianka fajnie (1) Pierwszy raz w Gdyni, wcześniej jadłam w Sopocie i Gdańsku. To samo jedzenie... Monk Jedzenie super, ceny tragiczne! (1) Jak w każdym greenwayu jedzenie jest wysmienite, świeże, bogate itp itp ale... Nana Czarek - opinia (1) Generalnie lubię jeść w Green Wayach. Niestety w Waszym wszystko szybko się... Czarek