Green Way

Bistro

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 47

nie polecam (1) Jedzenie pierne , niezjadliwe , mocno przyprawione - nie polecam , obsługa... Koko super (1) Jestem stałą klientką green way od kilku lat. Przez ponad rok działalność... kamila OCHYDA!! (1) Sopocki Green Way to najprawdopodobniej najgorsza wciąż działająca... piotr
W sopockim Green wayu duże zmiany na gorsze (1) Dzisiejszy dzień zdecydowanie przerósł pracowników sopockiego Green Waya -... Anna Mam mieszane uczucie co do tego miejsca (1) Byłam,spróbowałam. Obsługa była miła. Dziewczyna na kasie uprzejmie... gość Świetne miejsce z dobrym jedzeniem, sokami i pysznymi deserami. Polecam. (1) Odwiedzam od kilku lat z całą rodziną i bardzo sobie chwalę. Oby więcej... cc Polowanie na frajerów (1) Latem lepiej nie wchodzic, bo pod turystow porcje sa zmniejszane, a ceny... Sopocianka nie polecam (1) Knajpa podobno przyjazna dla rodzin z dziećmi! Kpina, brak fotelików,... Asia Zdrowy Fast Food (1) świetna obsługa, szczególnie przystojny Pan na kasie, duże porcje, ciekawie... letskeepfit Kiedyś bary z misją dziś tylko chodzi o zysk (2) Dania sztandarowe zawsze pyszne, te wymyślne i sezonowe nie zawsze. Porcje ok... była klientka Lena - opinia (1) Super lokalizacja i wystrój lokalu! Przyjemnie się tam siedzi i nie ma... Lena Miły Bar (1) jedzenie dobre, wystrój pogodny... najładniejsza Pani z tatuażem za barem... Gentleman M kasia - opinia (1) Obsługa fatalna, jedzenie było o wiele lepsze. nie polecam kasia Skandaliczna obsługa! (1) Zamówiłem dziś chłodnik i placki ziemniaczane. Chłodnik zjadłem, na placki... Bartosz ..mmmm...ten kucharz.... (1) widzieliście tego kucharza???? te mięśnie, ta twarz, te tatuaże???? ojej jak... Kamila Pomylka (1) Ceny zatrwazajace! To,że ceny różnią się w zależności od położenia greenwaya... Suzana Warto:) (1) Byłam tam wczoraj. Bardzo miła, uśmiechnięta obsługa. Panie, które obsługują... Gosia Fatalna obsługa (1) Byłem tam dzisiaj na obiedzie i powiem krótko... jedna osoba nie obsłuży... morphik ceny masakra (1) Jedzenie i obsługa spoko, ale green way jeszcze chwila moment i zrówna się z... marecki