Gregor - opinia

Temat dostępny też na forum: Eurodoors Sp. z o.o.
Zdecydowanie nie polecam, żałuję, że zdecydowałem sie na inwestycje z tej firmy. Dałem im szanse, chociaż mnie ostrzegano, ech.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Joanna -opinia Alarm! Popieram! W grudniu 2022 r. sklepy firmy pozamykane :w Tczewie -w likwidacji ,w Pruszczu Gd. tzw. inwentaryzacja . Po zawarciu umowy w sierpniu i pobraniu zaliczki brak kontaktu ( telefony firmy " głuche ",a w sklepie tuż przed jego likwidacją próbowano namolnie zainkasować całą zapłatę z góry za zamówione drzwi oraz usługę montażu bez podania konkretnej daty realizacji usługi). To kpina i żenada tak prowadzić firmę ; sprawa oddana do rzecznika praw konsumenckich . najprawdopodobniej spotkamy się z właścicielką p. Renatą w sądzie. Przestrzegam potencjalnych klientów w Baninie , a alarm dla tych z niezrealizowanymi umowami w ciągu 40 dni .Odradzam wszelkich inwestycji z tej firmy .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamy ten sam przypadek :-( My zamówiliśmy drzwi we wrześniu i do dnia dzisiejszego cicha. Nasz sklep w Tczewie w likwidacji. Pan nie potrafi udzielić żadnej informacji oprócz podania nr telef.,które nikt nie odbiera. Dokumenty niby przekazane do Pruszcza Gdańskiego, a tam cały czas informacja, że "inwentaryzacja". Zaliczka wpłacona, brak jakiejkolwiek informacji, brak możliwości kontaktu z Firmą telefonicznie jak i mailowo. W takim obrocie sytuacji nam również pozostanie chyba droga sądowa. Ehhh...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Basiu, jest w takim razie już nas trójka, proszę o kontakt ze mną. Ja już rozmawiałam z adwokatem. sandejka@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry,
czy udało się Panu odzyskać pieniądze, ew doszło do montażu drzwi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0