AR - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre. Jedna z lepszych knajp, w której byłam. Obsługa... AR Jest prawie znakomicie, ALE... (1) Nie może być tak, że otwiera się knajpę na pół gwizdka. Quesadilla i buritto... Rotor smacznie ale drogo (1) jedzenie w miarę spoko, bez szału, obsługa też ok. Co do menu jest nawet... Michał
Żenada (1) Po co w menu jest taco skoro nigdy nie jest dostępne? tak samo nachosy.... Mateusz Nie trzymanie się kolejności zamówień (1) Przy foodtrucku czekałem ok pół godziny na zamówienie bo wręczali zamówienia... Kuva Pycha (1) Byłam kilka razy. Wszystko pyszne. Wysoka jakość produktów, sos z mango... Iza pycha miejsce wreszcie w Trójmieście (1) Dotąd na dobre meksykańskie przysmaki, trzeba było jechać do Warszawy, teraz... Asia Super! (1) Na razie próbowaliśmy quasadilla chorizo i vege i były mega smaczne, do tego... rob Najlepszy Meksyk w Trójmieście (1) Kto by pomyślał, że chłopaki z Hemp Gru poza muzycznym, objawią prawdziwy... Gdanszczanin Średnio (1) Średnio. Mega wysokie ceny w porównaniu do konkurencji, raczej nie wrócę. adamora@o2.pl