Gromniccy Stomatologia

Stomatolodzy

Gdańsk, Przytulna 36

Radzimir - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu leczenia i jego efektów końcowych.... Radzimir Piotr - ocena (1) Serdecznie polecam! Zadowolony Pacjent Piotr Kachna - opinia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolona!! Kachna
Iwona (1) Wspaniali lekarze. Profesjonalnie, delikatnie. Polecam Iwona Niby ok, ale.. (2) Leczenie kanałowe, umawiamy się na określoną kwotę. Po opłaceniu całości na... Polecam (1) Polecam, trafiłam z opolecenia koleżanki,profesjonalne i bardzo miłe... Ewa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Polecam (1) Po wizycie w gabinecie u Państwa Gromnickich, wizyty u stomatologa przestały... Michał B Polecam (1) Polecam! Jeden z lepszych gabinetów stomatologicznych. Bardzo profesjonalne i... Anna I recommend (1) I recommend this clinic , very professional and very friendly... Sit Zadowolona pacjentka :) (1) Od stresowały mnie wizyty u dentysty, ale po wizycie u Pani Gromnickiej wiem,... Maja Polecam (1) Wraz z mężem jesteśmy od roku pacjentami dr Gromnickiej. Gabinet... EMS Polecam! (1) Bardzo polecam gabinet.Pierwszy raz w życiu poddałam sie leczeniu zęba bez... Mieszkanka ul. Przytulnej Super (1) Jestem bardzo zadowolona, Serdecznie polecam ten gabinet!! Zadowolony Pacjent Szczerze polecam!!!! (1) W życiu nie widziałem żeby ktoś miał takie wspaniałe podejście do dzieci.Ja... P.T Polecam! (1) Byłam pacjentką zarówno Dr Karoliny jak i Dr Michała, i z czystym sumieniem... Anna Gromniccy (1) Jestem zadowoloną pacjentką, także mój mąż i córka podzielają moją opinię.... pacjentka z przytulnej Polecam (1) Świetny człowiek i lekarz. Podejście do pacjenta, jakiego można oczekiwać po... Bartosz Zadowolony Pacjent (1) Polecam ten gabinet, bardzo sympatyczna obsluga, profesjonalne podejscie do... Kamil Polecam! (1) Miałem pilny wyjazd zagraniczny a pech chcial ze zlamalem jedynkę górną. Dr... Robert