Ania - ocena (2) Kurs groomingu u Pana Zbigniewa to strzał w dziesiątkę! Od pierwszych zajęć... Ania Alicja - ocena (2) Kurs od pierwszego dnia prowadzony w sposób profesjonalny, Pan Zbigniew... Alicja Iwona M. - ocena (1) . Jestem świeżo po kursie u Pana Zbyszka, którego z całego serca polecam.... Iwona M.
Rokset Oksana k. ukraina - ocena (1) Щиро вдячна пану Z.L..за терпіння і витривалість навчальних пригод. Завдяки... Rokset Oksana k. ukraina Rokset Oksana k. ukraina - ocena (1) Щиро вдячна пану Z.L..за терпіння і витривалість навчальних пригод. Завдяки... Rokset Oksana k. ukraina Roksana - ocena (1) Ceрдечно дякую за науку.Завдяки Вам ,маю можливість з натхненням займатися... Roksana Kasia - ocena (1) Hej wszystkim. Jestem świeżo po kursie u Pana Zbyszka, którego z całego serca... Kasia Joanna - ocena (2) Wiele lat temu zrobiłam indywidualny kurs dla rasy, którą posiadam. Do dziś... Joanna Ania M. - ocena (1) Wspanialy czlowiek I nauczyciel.caly tydzien szkolenia we wspanialej... Ania M. Asia - ocena (1) Polecam serdecznie. Pozdrawiamy z Poznania essagroomer.pl Asia Alicja - opinia (2) Bardzo profesjonalne szkolenie, w miłej atmosferze. Rzeczowo przekazana... Alicja Edyta - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja do zawodu, doświadczenie zawodowe,... Edyta Karolina Daniłowicz - opinia (1) Serdecznie polecam kurs u Pana Zbyszka. Ogrom wiedzy, dużo praktyki i przede... Karolina Daniłowicz Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam kurs u Pana Zbyszka. Ogrom zdobytej wiedzy i umiejętności,... Natalia Ania BS - opinia (1) Ukończyłam kurs u Pana Zbyszka jestem mega zadowolona cudowny człowiek z... Ania BS Monika Kulkowska - opinia (1) Jestem po kursie u Pana Zbyszka. Był to dla mnie cudowny tydzień. Pan Zbyszek... Monika Kulkowska Kasia - opinia (1) Brałam udział w kursie u Pana Zbyszka w styczniu 2023 roku. Pomimo wielkiej... Kasia Magdalena Kostecka - opinia (2) Polecam zarowno wizyte pielegnacyjna z psiakiem , jak i kurs u Pana Zbyszka... Magdalena Kostecka Teresa W - opinia (1) Bardzo gorąco polecam kurs u Pana Zbyszka. Zaczynając kurs byłam pełna obaw,... Teresa W Małgosia O - opinia (1) Uczestniczyłam w kursie warto było. Szczerze polecam. Doświadczenie poparte... Małgosia O