Re: Groupon aparat ortodontyczny w Klinice Kurban
Aparat z gruponu - ja mam negatywne pierwsze wrażenie o tej Klinice, na pierwszej wizycie Pan Kurban zrobił wycisk, i dał skierowanie na zdjęcie rtg, wydałam kasę a na kolejnej wizycie nawet na to zdjęcie nie zerknął, nie chciał go nawet, musiałam mu sama je dać, dobrze ze przypomniałam, ale to juz było po założeniu aparatu I tak nic nie dało - szkoda tylko kasy, którą wydałam na nie. Na wstępie nie wiedział po co przyszłam, nie wiedział jaki aparat wykupiłam i co ma robić, ostatecznie założył aparat na kilka zębów na górze (do czwórek), nie wiem czy to tak ma zostać, czy to dlatego, że aparat wykupiony był na gruponei i nie obejmował całego łuku zębowego? Nie przedstawił mi planu leczenia, w trakcie zakładania nie wydał z siebie ani jednego słowa. Mruk, powinien sam opowiedzieć jak widzi leczenie, i wogóle co robi, na koniec powinien wyposażyć mnie z wosk, bo od pierwszego dnia od założenia aparatu mam poranione policzki, musiałam specjalnie jechać po wosk do niego, bo do kolejnej wizyty nie wyrobiłabym. Zęby wogóle nie bolą, pewnie nie przesuwają się za bardzo, może chce żebym jak najdłużej chodziła do niego na wizyty. Mam narazie mieszane uczucia.
Czy ktoś miał podobne odczucia jak ja?
0
0