Grow Up Studio

Trener personalny Rehabilitacja

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 39A

Radek - ocena (2) Bardzo polecam! Patryk Każyszka ma ogromną wiedzę, konkretne podejście i... Radek Agnieszka - ocena (2) Super atmosfera, wspaniali trenerzy! Polecam! Agnieszka Małgorzata - ocena (2) Zawsze sceptycznie podchodziłam do ćwiczeń siłowych, jednak prawie 2 lata... Małgorzata
Natalia - ocena (1) Najlepszy trening w moim życiu. Dziękuję Pani Magdo Natalia Marian - ocena (2) Chodzę na masaże, głównie terapię szczękową, do Kamili i czuję ogromną... Marian Marian - ocena (2) Chodzę na treningi do Patryka już prawie 3 lata i muszę przyznać, że ciężko... Marian Maciek - ocena (2) Od dłuższego czasu zbierałem się żeby zadbać o formę i popracować nad... Maciek Maciek - ocena (1) Od dłuższego czasu zbierałem się żeby zadbać o formę i popracować nad... Maciek Beata - ocena (2) Szukasz trenera, który wyciśnie z Ciebie siódme poty, ale w super atmosferze?... Beata Beata - ocena (2) Najlepsi fizjoterapeuci w Gdańsku! GrowUp Studio to miejsce z super energią.... Beata Krzysztof - ocena (2) Patryk jest super! Krzysztof Wdzięczna pacjentka - ocena (2) Pani Kamila jest bardzo profesjonalną i wykwalifikowaną osobą. Odbyłam kilka... Wdzięczna pacjentka Gruzo - ocena (2) Muitooo Bom. Kamila me ajudou com a minha dor. Ela é uma excelente... Gruzo Klaudia - ocena (2) Super miejsce i super ludzie :) Klaudia Anna - ocena (1) Super siłownia. Profesjonalny trener Pat, trenerka i fizjoterapeutka... Anna Anett - ocena (2) Dzięki Magdzie odzyskałam sprawność i wzmocniłam ciało. Anett Wika - ocena (2) Profesjonalne podejście, bardzo mili ludzie z wiedzą i pasją. Dostałam bardzo... Wika Werka - ocena (2) Treningi dostosowane do moich potrzeb, kadra bardzo miła, przyjazna, pomocna.... Werka Adrian - ocena (2) Byłem na masażu u Maji i Kamila, wcześniej w paru innych miejscach i był to... Adrian Anastazja - ocena (2) Fizjoterapia u Pani Kamili bardzo mi pomogła! Anastazja