Grow Up Studio

Trener personalny Rehabilitacja

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 39A

Damian - ocena (2) Super miejsce do ćwiczeń z bardzo przyjazną atmosferą. Trener Łukasz Rejniak... Damian Agata - ocena (2) Świetne miejsce, bardzo polecam trenerkę Kingę, która jest bardzo... Agata Rafał - ocena (2) Chodzę do grow upa z przerwami w zasadzie od samego poczatku istnienia... Rafał
Ewa - ocena (2) W Grow Up trenuje ponad rok, idealne miejsce dla osoby, która nie lubi... Ewa Janusz - ocena (2) Trener Patryk z GrowUp Studio pomógł mi wyleczyć uraz barku, z którym... Janusz Ewa Poklewska - ocena (2) Trener Patryk jest bardzo kompetentny i stwarza świetną atmosferę, dzięki... Ewa Poklewska Marcin Poklewski-Koziełło - ocena (2) W kwestii treningów personalnych Grow Up Studio dało mi w końcu wszystko to... Marcin Poklewski-Koziełło Joanna - ocena (2) Świetna atmosfera, profesjonalne podejście, pomoc w osiąganiu celów - to moje... Joanna Anonim - ocena (1) Profesjonalna kadra oraz nowy sprzęt gwarantują znakomite efekty. Polecam... Anonim Marian - ocena (2) Wykwalifikowani trenerzy, pasja, chęć do przekazania wiedzy, przyjemność z... Marian