Grow Up Studio

Trener personalny Rehabilitacja

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 39A

Wdzięczna pacjentka - ocena (1) Pani Kamila jest bardzo profesjonalną i wykwalifikowaną osobą. Odbyłam kilka... Wdzięczna pacjentka Anna - ocena (1) Super siłownia. Profesjonalny trener Pat, trenerka i fizjoterapeutka... Anna Klaudia - ocena (1) Super miejsce i super ludzie :) Klaudia
Anett - ocena (2) Dzięki Magdzie odzyskałam sprawność i wzmocniłam ciało. Anett Wika - ocena (2) Profesjonalne podejście, bardzo mili ludzie z wiedzą i pasją. Dostałam bardzo... Wika Werka - ocena (2) Treningi dostosowane do moich potrzeb, kadra bardzo miła, przyjazna, pomocna.... Werka Adrian - ocena (2) Byłem na masażu u Maji i Kamila, wcześniej w paru innych miejscach i był to... Adrian Anastazja - ocena (2) Fizjoterapia u Pani Kamili bardzo mi pomogła! Anastazja Marta - ocena (2) Super sprawa! Mogę bezpiecznie poprawiać swoją kondycję bez obaw o kontuzję,... Marta Bartek - ocena (2) Najlepszy trener personalny w Gdańsku i Trójmieście Bartek Maciej - ocena (2) Mega dobry trening bo przede wszystkim praca nad prawidłowym ruchem i... Maciej Agnieszka - ocena (2) Polecam treningi z Patrykiem! Treningi nie są nastawione tylko na siłę, ale... Agnieszka Adriana - ocena (2) Najlepsze miejsce na zadbanie o siebie w kontekście fizycznym (ale i... Adriana Mateusz - ocena (2) Wszystko gra, jest ciężko, ale ma być ciężko. Postępy są widoczne i szybko... Mateusz Rafał - ocena (2) Jacek to profesjonalista. Już po 2 masażu czułem ogromne efekty. Poza tym... Rafał Madzia - ocena (2) Bardzo fajna siłownia.Treningi w tajnej atmosferze. Madzia Amelia - ocena (2) Przyjemni trenerzy, super atmosfera i profesjonalne treningi Amelia Wojtek - ocena (2) Profesjonalne studio z rodzinną atmosferą! Świetne połączenie treningu,... Wojtek Iwona - ocena (2) Super, bardzo dobry masaż Iwona Agata - ocena (2) Profesjonalizm, wiedza i rodzinna atmosfera, dzięki której chce się wracać!... Agata