Najlepszy sklep z konsolami oraz serwis w Trójmieście! (1) Polecam! Bardzo miła obsługa, Panowie zawsze doradzą coś co warto kupić. Do... Kacper Szybko i profesjonalnie (1) serwis dba o klientów, kontat jest miły, a sprzedawcy uprzejmi. I naprawili... Wiking YLOD (1) Na miejscu i od ręki pomogli mi z usterką YLOD w PS3, także nie musiałem... Maciej
Pętla aktualizacyjna (1) Usunęli w mojej konsoli problem z pętlą aktualizacyjną. Wszystko w porządku i... Wojtek Przystępne ceny i dużo gier (1) Gry na wszystkie platformy, sporo akcesoriów, miła i rzeczowa obsługa. Milena Fachowa obsługa (1) Zleciłem usunięcie usterki z synchronizacją pada. Poradzili sobie... Mateusz Bogata oferta (1) Można i wymienić stare tytułu, kupić nowości czy naprawić sprzęt. Odratowali... Lukasz Wszedłem tylko na chwilę, wrócę po więcej (1) Odwiedziłem sklep tylko po to, żeby odebrać paczkę DPD. Od niechcenia... tomek Ostrzegam przed oddaniiem sprzetu do naprawy (1) Pad do PS3, odebrałem właśnie 4 raz i znów nie działa. Za usługę zapłaciłem i... Kamil Sklep na wzór brytyjskich sklepów, które charakteryzują się przede wszystkim tym, że klientów obsługują zapaleńcy i ludzie, (1) Krótka rozmowa wystarczy, żeby dobrać gry których się szuka od dłuższego... Piotr