Grzechotka

Żłobki

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 30/1

Zadowolona mama, zadowolony tata, szczęśliwa córeczka (1) Nasza córka Marysia uczęszcza do Grzechotki od listopada 2018 roku. Ma dwa... Anna Polecam! (1) Serdecznie polecam Grzechotke. Pani Karolina właścicielka placówki jest... Kobieta Wspaniałe miejsce dla maluchów! (1) Wspaniałe i przyjazne miejsce dla maluchów! Ciocie zaangażowane w pracę.... K
Ciepłe i przyjazne maluchowi miejsce oraz wspaniała zaangażowana kadra! (1) Właścicielka Pani Karolina jest bardzo ciepłą i profesjonalną osobą, widać że... Katarzyna Żłobek prowadzony z sercem i wielką pasją! (1) Z całego serca polecam żłobek prowadzony przez panią Karolinę! Pani Karolina... Natalia Polecam (1) Bardzo przyjazne miejsce. Właścicielka młoda i pełna energii. Kadra... Ewelina Gorąco polecam! (1) Super miejsce dla mojego malucha. W reszcie mogę ze spokojnym sumieniem... Klaudia Polecam! (1) Pani Karolina, to wspaniała, pozytywna osoba o wielkim sercu dla dzieci :)... Ola Takiego zaangażowania ze świecą szukać (2) Zastanawiałem się czy grzechotka to dobry wybór. Teraz już wiem, że nie... Zadowolony Polecam!! (1) Żłobek urzekł mnie i moją córkę. Sale bardzo ładnie urządzone, miłe Panie... Teresa zdecydowanie polecam!! (1) Pani Karolina, to Kobieta o wielkim sercu do dzieci, szukałem takiego... Michał Super miejsce dla dziecka (1) Bardzo polecam zlobek Grzechotka, super miejsce dla naszych Szkrabow. Moj... Agnieszka Polecam (1) Dużo przestrzeni dla maluchów. Jest parter i pierwsze piętro. Pani Karolina... Marcin