Gustowne Wesele

Organizacja wesel

Gdańsk, Kielnieńska 182

DJ Darek - wesele w Szczecinie (1) Chciałam wraz z mężem serdecznie podziękować Dj-owi Darkowi za cudownie... Romexxd Polsko-Algielskie Wesele (1) Od ponad roku przygotowalismy Wesele w Trojmiescie, porozumiewajac sie z... Wioletta Rewelacyjna współpraca (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na powierzenie organizacji... Ania
Szczesliwi :) (1) Ponieważ mieszkamy za granica, ja pochodze z Czech, mąż jest z Polski, przy... Andrea Hetzig Ślub w Sopocie (1) Witam nazywam sie Monika Zdecydowalismy sie na Konsultantów Ślubnych, z tego... Monika&Leif Professional Organizer, a Party that we will never forget (1) We could not make it without Gustowne Wesele. Mr Gabriel has helped us with... Beata Fortling and Poul Erik Goraco polecam! (1) "Gustowne Wesele" pomoglo nam zorganizowac ceremonie zaslubin w plenerze, jak... Marta Nasze Wielkie Wesele (1) Jako rekomendacja niech posłużą słowa Pary Młodej "Najpiękniejsza uroczystość... Magdalena i Tomasz Patrycja & Neil, September 2013 (1) We approached Gabriel at Gustowne Wesele to organise our wedding ceremony and... Patrycja Anioł Stróż (1) Dzień ślubu jest jednym z najważniejszych dni w życiu zakochanych ludzi i tak... Alicja i Bartek Organizator ślubów i wesel Gabriel Gustowne Wesele (1) Z usług firmy Gabriel Gustowne Wesele skorzystaliśmy w tym roku, w sierpniu... Milena Budzałek Sycylia 2013 - Wesele (1) Ogromne podziękowania dla organizatorów, Joanny i Gabriela - Gustowne Wesele,... Ewa i Karol Michal Asia (1) Dziekujemy slicznie za uczestniczenie w ceremoni slubnej naszych przyjaciol... Don Corleone Wesele na Sycylii 2013 (1) Wesele zorganizowane profesjonalnie, piękna uroczystość, wszystko na jak... Aneta i Bartek Sycylia - SAVOCA (1) Wesele odbyło się na Sycylii w miejscowości SAVOCA. Goście spędzili tam 3... Robert Wesele (1) Chcielibysmy podziekowac serdecznie za wspaniala wspolprace z Gustownym... Izabela Davidson DOSKONAŁOŚĆ W KAŻDYM CALU!!! (1) Jeżeli czytasz opinie o Gustownym Weselu to znaczy że zastanawiasz się czy... Kasia & Bartek Profesjonalizm, to ich drugie imię... (1) Joanna i Gabriel Jażdżewscy, konsultanci ślubni, dla mnie najlepsi z... Sylwia Pilch Najlepsze na jakim byłam! (1) Jesienią minionego roku miałam ogromną przyjemność uczestniczenia w ceremonii... Magda Just like a dream (1) Jesteśmy małżeństwem już od ponad tygodnia. Wesele było piękniejsze niż... Agata i Radek