Guty foods

Restauracje

Gdańsk, Targ Sienny 7

Nie polecam (1) Zupa wygląda jak kisiel z resztkami, mięso jest twarde i niesmaczne, a... Michał Polecam, szczególnie pieczony makaron z kurczakiem (1) Jedzonko dobre, lekkie i tanie. No i dla mnie ma wystarczająco smaku, nie... Kysztof absolutnie nie polecam. (1) Totalna porażka Ryż tzw. pieczony jest ugotowany i sklejony,pomijam, że nie... Adrianka
Ola - opinia (1) Miałam ochotę na danie kuchni orientalnej, więc zamówiłam makaron ryżowy z... Ola Mega polecam! (1) Pierwszy raz zaciągnął mnie tam na jedzenie chłopak i nie pozalowalam. Moje... Głodomorek Makaron z makaronem (1) Do tego makaron polany sosem makaronowym, to wszystko okraszone makaronem. 20... Głodomor Nie smacznie (1) Jedzenie nie smaczne , makaron który śmierdzi starym tłuszczem i trzy... Dominika Bardzo dobra restauracja oferująca smaczne azjatyckie potrawy (1) Wszystko wygląda bardzo zjawiskowo a sam proces gotowania wygląda bardzo... Nikodem Dostalam co innego (1) Ja rowniez dostalam co innego niz zamowilam,chcialam makaron sojowy a... Monika Polecam z całego serca! (1) Polecam wszystkim miłośnikom dobrej azjatyckiej kuchni, zamówiłem makaron... Cracky Zawiedziona (1) Pani pracujaca na kasie to jakis zart! Zamowilam danie, dostalam co innego,... Zawiedziona Bardzo dobre jedzenie! (1) Byłam dziś w Forum Gdańsk i byłam ciekawa jedznia w Guty. Jestem bardzo... eska Nie polecam (1) Kur smażony w sezamie niesmaczny, nieprzyprawiony, mięso mocno zmodyfikowane... Natalia Beznadzieje (1) Makaron z wołowiną. Mięsa trzy kawałki plus suchy makaron z warzywami. agnieszka.goncz@ Paskudne (1) Wziąłem pieczony makaron ryzowy z krewetkami, warzywa ktore byly w srodku... Michał Nie polecam (1) Zupa pekińsk to sos słodko kwaśny ze słoiczka zalany wodą, kompletnie nie do... Ona Guty food (1) Slaba obsługa, jedzenie słabo doprawione. Nawet nie słabo tylko w ogole Gall anonim