HA-NOI

Bary

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego 21

Joanna - ocena (1) Kurczak Hanoi przepyszny! Duża porcja, niska cena. Na pewno wrócę! Właściciel... Joanna K - ocena (1) Kocham Pana czina, będę tam przychodzić dopóki będzie otwarte, a przychodzimy... K ZK - opinia (1) Jak ktoś lubi jedzenie chińskie "z budy" - to polem ZK
Albert - opinia (1) Kultowe miejsce na gastronomicznej mapie Wrzeszcza. Kuchnia pyszna, porcje... Albert Katarzyna - opinia (1) Pyszne jedzonko w przystępnej cenie. Katarzyna Beata - opinia (1) Chodziłam z Czinem do Studium Pracowników Socjalnych wiele lat temu to... Beata Magda M - opinia (1) Ha-Noi Uwielbiam jem tam od samego początku pamiętam jak jeszcze była... Magda M Miłośnik surówki - opinia (1) Wielokrotnie stołowałem się w ha noi. Zawsze jedzenie było pyszne a porcja... Miłośnik surówki Arkadiusz - opinia (1) Super, smacznie, ceny atrakcyjne. Klimat orientalny. Można poczuć się jak w... Arkadiusz lechu - opinia (1) super jedzenia pozdrawiam chodzę tam 12 lat lechu rano63 - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie wietnamskie. rano63 Najlepsza kuchnia azjatycka w Gdańsku (1) Świeże składniki kupowane na rynku obok, bardzo dobre jakościowo mięso, duże... Krzychmiel Najlepszy. (1) Najlepszy tzw Chińczyk w jakim jadłem, kurczak specjalny hanoi the best!!!!!! Borys_q Pyszne!! (1) Jedzenie było przepyszne, porcje ogromne, różnorodność menu zaskakujaca!... Marta Najlepszy w trójmieście (1) Tanio, szybko i smacznie. Krzysiek K. Bardzo, pyszne (1) za niewielkie pieniądze zje się smaczne, zrobione na miejscu idealne danie.... Janeczka Najlepsza kuchnia orientalna w trójmieście (1) Doskonałe, świeże jedzonko, sympatyczny właściciel, który pozna klienta nawet... Aurelia Mistrzostwo (1) Od kiedy przeprowadziliśmy sie z żona do Gdańska szukaliśmy takiego miejsca,... Inth Smak jest najważniejszy (3) I serce. Bo bez miłości do jedzenia, szacunku dla klienta i podawanych potraw... Jagusia Niesamowite jedzenie (1) Szczerze polecam, jedzenie tanie, niezwykle smaczne, obsługa na rewelacyjnym... Filip