Impreza (1) Super klub! Ciesze sie ze moge iść z kumpelami do klubu i nikt mnie nie... 4dziewczyny Panieński Agaty (1) Świetne miejsce. Bawiłyśmy się rewelacyjnie. Pozdrowienia z Łodzi Yza Fajne miejsce! (1) Byłam tam razem z koleżankami. Bardzo fajne miejsce, klimatycznie i... Anna
najlepsze miejsce (1) Organizowałyśmy w Hahu wieczór panieński i było mega. To była jenda z... Natalia Klimatyczne miejsce! :D (1) Organizowałyśmy tam wieczór panieński naszej przyjaciółce i trafiłyśmy w 10 z... Marcela :D Ej sorry (2) Przychodząc do klubu wita mnie dwóch jak nie trzech krypto-gejów nawet fajni.... Dalej na 6! (1) Miejsce rewelacyjne, obsługa przesympatyczna, szczególnie jeden chudszy blond... Jarek Super klub (1) Super klub zawsze coś się dzieje ludzie są ok. tlko obsługa czasami chce... Daro Super! (1) Naprawdę Warto sie wybrać do HAH'u, jest świetna muzyka, wspaniała atmosfera... Matias Sobotni przypadkowi goscie (1) Bardzo grzeczna obsługa super muzyka usmiechnieci ludzie tylko ochroną nadęta... Ecj