HAIR SPACE

Fryzjerzy

Gdańsk, Rajska 10

Danuta - ocena (2) Do salonu trafiam z polecenia przyjaciółki. Moje włosy wymagały szczególnej... Danuta Artur - ocena (1) Wszystko świetnie minęło, polecam. Uczciwa cena i fajny lokal Artur Maria - ocena (2) Bylam tam pierwszy i nie ostatni raz, pani Oksana zna sie na rzeczy. Bardzo... Maria
Grzegorz - ocena (2) Jestem mega zadowolony ze strzyżenia i z odsiwania. Włosy po umyciu same się... Grzegorz Beata - ocena (2) Szukasz salonu fryzjerskiego w którym profesjonalnie i kompleksowo zatroszczą... Beata Antonina L. - ocena (2) Jestem zachwycona zarówno profesjonalizmem pan Damiana jak i przemiłą... Antonina L. Malwina - ocena (2) Zachęcam każdego kto szuka naprawdę dobrego fryzjera, koloryzacja wykonana... Malwina Angelina K. - ocena (2) Dzięki za uratowanie moich włosów. Krioterapia zdziałała cuda i znowu mam... Angelina K. Andrea - ocena (2) Bardzo przyjemna atmosfera i pyszne cappuccino. Serdecznie polecam... Andrea Adam - ocena (1) Rewelacyjne strzyżenie i perfekcyjnie odsiewanie. Adam Julita - ocena (2) Nowy salon godny polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jego... Julita Daria - ocena (2) Rewelacyjny salon, polecony mi przez koleżankę. Przemiła atmosfera w... Daria Asia - ocena (2) Salon godny polecenia poza bardzo miłą atmosferą, przede wszystkim pełen... Asia Joanna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy pani Weroniki . Kolor to piękny próz... Joanna