Klinika - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, jak mówią tak robią. Polecam. Klinika MariaR - opinia (2) Świetna i bardzo profesjonalna firma. Wykonali dla mnie projekt jak i... MariaR Piotr - opinia (1) Wyposażyłem w tej firmie 2 łazienki w domu -salon w Gdańsku Super, polecam.... Piotr
ZASŁUŻONE 6 (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie super się uzupełniają widać, że pracują ze... Darek Super polecam (1) Bardzo miła obsługa widać że pracownik zna się na produktach jak i ma... humer38 Fajna ekspozycja, kompetentna obsługa (2) Robiąc remont domu zajrzeliśmy do wielu trójmiejskich salonów z płytkami... Piotr i Ola MEGA POZYTYWNIE (1) Bardzo profesjonale i rzeczowe podejście do klienta. Bardzo mila obsługa pod... Dominik Opinia (1) Przeczytałem poprzednią opinie o tym sklepie i muszę przyznać ,że mnie nic... Maciek Kasia - opinia (1) żadnego zainteresowania ze strony obsługi sklepu, mimo tego że byłam jedyną... Kasia SALON GODNY POLECENIA ! (1) NAPRAWDĘ ZREALIZOWANO MOJE MARZENIE O IDEALNEJ ŁAZIENCE. POLECAM SALON DLA... ANNA POLECAM (1) Miałam przyjemność dokonać zakupów w salonie w Gdyni. Obsługiwał mnie bardzo... Katarzyna Bardzooo fajnie (1) bardzo ladny salon ciekawe aranzacje pomoc architekta naprawde fajnie polecamy Monika i Marek Super galeria polecam (1) Bardzo polecam zakupy w tej firmie jeszcze nigdy nie zostalem tak... Jerzy Godne polecenia (1) Super obsługa super dostępność towaru co tu dalej pisać poprostu warto... Michał Polecam (1) Bardzo mi sie podobała miła i profesjonalna obsługa bogaty asortyment oraz... Daniel