Paweł - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Świetne sprzęty, ogromna wiedza i przemiła atmosfera :)... Paweł Kamila - ocena (1) Profesjonalizm na każdym kroku, od samego wejścia zostałam miło przyjęta i... Kamila Justyna - ocena (1) Gorąco polecam! Wspaniała atmosfera już od samego wejścia. Jestem bardzo... Justyna
Paulina - ocena (1) Od kilku miesięcy chodzę tu regularnie na zabiegi. Stan mojej cery znacząco... Paulina Natalia - ocena (1) Panie kosmetolożki bardzo pomocne i widać, że wiedzą co robią :) Zabiegi są... Natalia Michał - ocena (1) Przyjazna atmosfera, miły kontakt z obsługą. Personel o wszystkim informuje,... Michał Dominika - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Zakres zabiegów... Dominika Barbara K. - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Barbara K. Małgorzata - ocena (1) Najlepsze miejsce na Świecie! Profesjonalizm i empatia! Polecam z całego... Małgorzata Ola - ocena (1) Super miejsce z szeroką gamą usług zabiegów. Dobrze wyposażone gabinety i... Ola Ania - ocena (1) Z całego serca polecam klinikę H&B Med w Gdańsku! Jestem stałą klientką od... Ania Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Centrum Zdrowia i Piękna H&B MED. To miejsce wyróżnia się nie... Joanna Iza - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Przemiła obsługa i bardzo fajna luźna atmosfera.... Iza Ewa - ocena (1) U doktor Hanny byłam trzykrotnie, korzystając z różnych zabiegów wypełniaczy... Ewa Polecam! (1) Do kliniki trafiłam przypadkowo. Chciałam wykonać kosmetyczny zabieg na... Emilia Zadowolona (1) Jestem wieloletnią pacjentką Pani dr Hanny Olszewskiej (znalazłam po długich... Halina Polecam wszystkim!!!! (1) Od paru lat korzystam z usług dr Olszewskiej i jestem bardzo zadowolona.... Monika Jest ok (1) Uważam ze gabinet jest bardzo przyjazny, Pani pracująca na recepcji bardzo... AJ