H&M - ubrania ciążowe

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
H&M ma serię ubrań ciążowych, która nazywa się chyba H&M Mama. Byłam wczoraj w Klifie i ich nie znalazłam ... Oślepłam ? Czy może przestali ją produkować ? Bo zgłupiałam troszeczkę ... :)

A może wiecie w jakich jeszcze sklepach z odzieżą dla kobiet są ciuchy ciążowe ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: H&M - ubrania ciążowe

jeśli chodzi o h&m to w klifie chyba faktycznie nie ma...
są za to na pewno w h&m w Porcie Rumia (ale wybór marny...)

Dziwne, że w Klifie nie ma. W Gdańsku we wszystkich H&M są ciuchy ciążowe.

Dzieki dziewczyny :)

A gdzie jeszcze kupujecie ubrania ciążowe - wiem, że można na allegro, ale czasem fajniej jednak coś przymierzyć.

W Galerii Bałtyckiej jest super sklep z odzieżą ciążową, ale ceny też "super" ;) Choć można znaleźć coś na przecenie

ja w H&M nie znalazłam nic ciekawego :/
ciuchy ciążowe kupuję w Kamama - hala targowa w Gdańsku i C&A

Kasia31, mówisz o tym sklepie na poziomie -1? Taki malutki? Pytam bo może jest jeszcze jakiś a nie zauważyłam. W każdym razie w tym małym sklepiku rzeczywiście ceny bardzo wysokie, a do tego ja się już w żadne spodnie nie mieściłam :( Wyszłam załamana bo to było w 5-6 miesiącu ciąży. Za to w H&M kupiłam rybaczki w rozmiarze M i spokojnie na tyłek naciągam nawet teraz.
Polecam sklep we Wrzeszczu na ul. Klonowej. Ceny też dość wysokie, ale wybór znacznie większy niż w tym w Bałtyckiej.

Oooo, w C&A mają ciuchy ciążowe - nie wiedziałam.
Ciekawe czy w Porcie Rumia też, muszę sprawdzić :)

a właśnie w Porcie Rumia w C&A ja z kolei nie mogłam ciążowych znaleźć, ale ten sklep jest dosyc duzy wiec mogłam faktycznie ominać

smith, o ile nie zmienili, są po prawej stronie od wejścia na końcu

polecam również sklep w Gdyni na Żwirki i Wigury (boczna od Świętojańskiej), jak i outlet (hehe) na końcu Świętojańskiej (jeszcze za Urzędem Miasta). ceny wiadomo.
w H&M owszem, myślę, że można coś wybrać.
natomiast w Nivenie w GB, poziom -1, jak dla mnie porażka.
w C&A też raczej bida.

ogólnie fajne ciuszki sa happymum.pl (fajne jeansy, ale można też kupić w tym pierwszym sklepie w Gdyni)

a ja właśnie w C&A kupiłam świetne jeansy :)
a zaznaczam, że jestem w niemałym rozmiarze :D
czyli trzeba obejść wszystkie sklepy i zawsze znajdzie się coś dla siebie,
chociaż dziękuję zrządzeniu losu że nie jestem zimową ciężarówką, bo kozaki to chyba w rozmiarze 44 musiałabym kupić ;)

hehe, no dokładnie.
liczę, że jeszcze miesiąc dam radę w klapkach, co prawda zakryte z przodu

w H&M jak dla mnie mają tylko extra spodnie jeansowe, extra jakość i modele mamuśka wygląda jak modelka hihi jakieśi 2 tyg.była promocja i chyba jeszcze trwa, że wszystkie dżiny sa obniżone o 40zł tak więc nie płaci się np.149zł a tylko 109zł ..polecam !!!!

image

Ja w czasie ciąży kupywałam ciuszki w H&m i C&A ale raczej na działach z normalą odzieżą, bo te ciażowe były jak dla mnie okropne. kupiłam kilka tunik sukienek, spodnie typowo ciazowe miałam jedne z allegro

Ja polecam C&A, mam stamtąd super spodenki! A drugie kupiłam przez internet na stronie 9fashion (często są promocje promocje, warto tam zaglądać). Bluzki, bluzeczki, sweterki - to wszystko mam z działów nieciążowych. A w ciuszkach ciążowych z H&M zdecydowanie siebie nie widzę - są jakieś takie niezgrabne, bez polotu...

Można też przez internet
https://pieknybrzuszek.com/sukienki-ciazowe

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...