HOTEL MURAT- OGŁASZA UPADŁOŚĆ

Dziś nasza firma została telefonicznie poinformowana przez księgową w hotelu MURAT w Redzie iż ten ogłasza UPADŁOŚĆ.

więc o ściągnięciu zaległości za fajerwerki na sylwestra możemy zapomnieć.

Po tylu latach współpracy, zapewne nie jako jedyni zostaliśmy oszukani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: HOTEL MURAT- OGŁASZA UPADŁOŚĆ

upadłość nie oznacza braku zapłaty. wszystko zależy od syndyka masy upadłościowej to raz. a dwa - generalnie myślę, że forumowiczów mało interesuje czy płacą czy nie płacą - bardziej zmartwią się te pary młode, które zaklepały tam wesele
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiem że może mało ich to interesuje czy płaca czy też nie , ale jesteśmy tak samo poirytowani tą sytuacją jak oni, i również mamy prawo do wypowiedzi, domyślamy się iż jest mała szansa na otrzymanie zwrotu zadłużenia nie oszukujmy się.

chcemy przestrzec i poinformować innych klientów, bo sam hotel raczej nie raczy tego zrobić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

owszem hotel Murat oglosiil upadlosc ale w zeszlym roku w tym roku przejol go juz ponoc inny wlasciciel. Tak slyszalam od znajomej ktora jest w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

nic dziwnego, nocowałam tam pod koniec roku będac gościem na weselu w Dzikim Winie. Meble rodem z prl, kuchenny telewizor w pokoju ( 17 cali i oczywiście nie plaski, o przedziwnej nazwie nokia....) niestety jak się nie inwestuje to się nie ma co dziwić że że wcześniej czy później tak się skończy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak byłam w Egipcie to tez mieli telewizory NOKIA - nie za dobre....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety hotel Murat ogłosił upadłość 31/01/2013 roku, a w tej chwili następuje przejęcie majątku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

współczuję straconej kasy, też bym się wkurzyła
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

to musi być okropne! taka wiadomość na kilka miesięcy przed ślubem,,.. szkoda gadać. Swoją drogą nic na ich stronie nie ma o zamknięciu ;|
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciekawa jestem co z parami, które mają podpisane umowy na wesela....

dla gości ze swojego balu karnawałowego szukali w dniu imprezy lokalu zastępczego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też jestem ciekawa, szczególnie, że "mam" rezerwację na maj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

my jedziemy dziś się dowiedzieć do księgowej o naszą zaliczkę bo chcemy zabrać. Poinformowano nas że wesele może się odbyć pod warunkiem że znajdzie sie nowy właściciel i co mamy czekać tak ? Bez jaj ludzie tak nie moze być. i co miesiac przed ślubem powiedzą nam przykro ale nie . hahahahhaha Dobre żarty

hotel już zamknięty. Brak imprez;(

A skąd wiesz? Planowałaś tam jakąś imprezę?

to jest juz powszehnie wiadomo , ze Murat zostal oficjalnie zamkniety. Niestety nawet strona nie dziala a zapewne o odzyskaniu zaliczek mozecie pomarzyc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda... wlasciciel wyzbywa sie majatku zeby mu nie zajeli ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hotel zamkniety,wlasciciela wraz ze synem narobili dlugow i doprowadzili do upadlosci majatkowej ale jeszcze maja dom po rodzicach pa Kazimierza,meza wykonczyla calkowicie i zamknela w zakladzie opiekunczym w Kostkowie k/ Wejherowa a sama uciekla w nieznane, to test tragedia ,ale niemoze ujsc bezkarnie,pracowalem tam i tez zalegaja mi z pieniedzmi, wszyscy poszkodowani musimy walczyc o swoje,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja planowałam wesele na lipca 2013 roku w marcu poinformowano nas że wesela nie będzie a kasy wpłaconej czyli 2 tyś zł nie odzyskamy, podaliśmy ich do sądu nasz adwokat mówi że sprawa jest do wygrania. a hotel nie zbankrutował tylko został zamknięty przez samych właścicieli , można to sprawdzić na stronie urzędu miasta. a kasę muszą oddać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

hotel jest zamkniety.mieszkam kolo wejherowa i jest ciemno jak w tylku ;)

Upadłość to nie oszustwo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1