HOTEL MURAT- OGŁASZA UPADŁOŚĆ (20) Dziś nasza firma została telefonicznie poinformowana przez księgową w hotelu... www.wulkanfajerwerki.pl Murat R (2) Hotel jest super miło się w nim przebywa , ja w nim przebyłem wspaniałe 2... szczur hotelowy Bez konkurencji (1) Masz ochotę na pyszny niedzielny obiadek, a nie chce ci sie gotować w domu?... Adam
Super. Gorąco polecam (1) Bardzo miła i dyskretna obsługa. Dania smaczne, doskonale doprawione i bardzo... krys powrot do przeszłości (1) Na samym poczatku hotel robi bardzo dobre wrażenie, duża, przestronna... Ania Nie polecam ! (1) Zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłem tam na obiedzie z Rodziną.Obsługa... Patryk Polecam goraco (1) W dniu wczorajszym skorzystalismy z Niedzielnego Obiadu w formie bufetu.... Redzianka Obiady niedzielne (1) Jednym słowem super , jedzenie bardzo smaczne , obsługa miła, uśmiechnięta to... Alekasandra Nie polecam! (4) Ja również muszę się z zgodzić z negatywnymi opiniami. Byłam tam wczoraj na... Agnieszka pierwszy i ostatni raz (1) Zostałam zaproszona w Wielkanoc na obiad z rodziną. Średnia kuchnia ale cena... Małgorzata Polecam! (1) Jak najbardziej polecam restauracje w Hotelu. Kelnerzy są mili i zawsze... Angelika Ogólnie nie polecam (3) Part II Kosz owoców który miał być z samej nazwy koszem okazał się małą... Beata Wspaniała impreza!! (2) Witam, W dniu 18.02.2012 byłam z przyjaciółmi na Balu Maskowym w hotelu... Ania ostatni spadek hotelu (3) mala liczba profesjonalnego personelu uwidacznia braki na kazdym kroku jak w... gosc niedrogo i smacznie (1) Razem z Rodziną korzystamy od czasu do czasu z imprez w Muracie i... Agata Jakość i smak potraw - to podstawa! (1) Spotkanie z przyjaciółmi - 1. danie, 2. danie, deser, czyli pełen komplet :)... Jackob