HOTEL ORLE

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Poszukuje osób, które miały wesele bądź były na wesele w hotelu ORLE w Sobieszewie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: HOTEL ORLE

...byłe, wódki co prawda nie piłem, ale miód owszem...:)

wesele było w dolnej sali, liczyło ok. 80 gości i było wystarczająco miejsca na pląsy...obsługa sprawna, podane elegancko, wystrój też...okolica piekna, miejsca noclegowe...cen niestety nie znam, gdyż tylko obsługiwałem to wesele w kwestii miuzik:)

dzięki! ceny znam bo już tam wynajęłam sale ale chciałam się czego dowiedzieć zwłaszcza o jedzeniu i obsłudze. U mnie będzie troche więcej gości wieć miejsca do tańczenia też mnie ale myslę, że damy rade :)

my mieliśmy na 50 osób w górnej sali-wszystko super

Belle - obsługa była ok? a jak z jedzeniem? które menu mieliście - my mamy to za 130 zł! aha! mieliście może orkiestrę? tą od nich? A co z pokojami bo ja widziałam tylko jeden i nie wiem jak wygląda większość 3 -4 osobowych

Ja będę miała wesele na 90 osób 3 września. Ostatnio byliśmy ustalać menu i jestam pod wrażeniem Pani Małgosi! Po spotkaniu z nią jestem prawie pewna, że wszystko będzie ok! A jak było naprawdę mogę opowiedzieć po 3 września! Pozdrawiam serdecznie!

hej Kasia masz internet w pracy?>????

Kasia23 czekam na wiadomości po 3 września! Nie obawiasz się, że bedzie mało miejsca do tańczenia?! A które menu wybraliście i czy coś zmienialiście? A jak z noclegami - macie pokoje 3-4 osobowe?

Czerwcowa chwilowo nie mam internetu w pracy, ale dzis byłam w pracy tylko 2 h - teraz jestem w domku!Na 1,5 tygodnia przed ślubem się lekko rozłożyłam. Idę dziś na 15 do lekarza i zobaczymy co to za diabeł!

nie martw się - zdążysz się wykurować! :)

Wybraliśmy to droższe menu - Pani Małgosia przedstawiła nam tak ciekwe menu, że już niewiele zmienialiśmy. Pokoje mamy zarezerwowane 3 i 4 osobowe i kilka 2.

A co do powierzchi do tańczenia- jak będzie za mało miejsca to wykorzystamy hotelowy korytarz;))!

Śmigaj do lekarza!!! koniecznie,

Buziak dla Ciebie powodzenia!!!!!

my mielismy tam wesele w tym roku i bylo ok. 90 os i bylo wszystkiego duzo, i miejsca i jedzenia a pokoje ... hmmm wszyscy chwalili... a poprawiny tez byly oki...

pokoje też duże, ładne, goście byli bardzo zadowolenie, płaci się od osób a nie łóżek, więc w pokoju 4- osobowym bywały po dwie osoby np. a nasz apartament też ładniutki z butelką szmpana, którą wreszcie musimy wypić, stoi w lodówce. Mieliśmy dj-a polecanego przez nich, były równolegle dwa wesela my m nagórze i nic nam nie przeszkadzało. Na górze jest fajnie bo tarasik, ale tam robią do 60 osób. A menu wybraliśmy opcję za 120, z tym że pozmienialiśmy w nim trochę. Następnego dnia śniadanko w plenarze sie bardzo podobalo przede wszystkim gościom starszym, wiele osób poszło sie rano przespacerować nad morze, naprawdę nie słyszałam, zeby ktoś był niezadowolony z wesela tam

Belle dzięki za info - uspokoiłam się, bo miałam trochę wyrzuty sumienia, że tak szybko podjęliśmy decyzję i innych sal za bardzo nie oglądaliśmy! aha! teraz już nie ma tarasu bo jak byłam tan 2 tyg. temu to właśnie remontowali i wyglądało jakby powiększali sale!

Inne tematy z forum

sanatorium Alma (253 odpowiedzi)

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki...