HOTEL PÓŁNOCNY - aktualne opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jeśli ktoś miał tam wesele w 2010 roku bardzo proszę o informację, jedzenie( ilość, czy dobre,czy zostaje), obsługa, nakrycie stołu, kontakt z szefem. Bardzo dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: HOTEL PÓŁNOCNY - aktualne opinie

byłam w lipcu chyba, powiem szczerze,że byłam zdziwiona ale wszystko na bardzo dobrym poziomie, bardzo fajne miejsce choć na zewnątrz małookazałe. Jedzonko bardzo dobre i dużo, obsługa miła, z mojej strony to wyglądało wszystko bardzo dobrze, dekoracje jak na choince, wszędzie pod sufitem ale dzięki temu otoczenie sprawiało takie bogate wrażenie.

Może ktoś jeszcze się wypowie;] bo opinie które czytałam od 2006 do 2010 są bardzo rozbieżne ;/

w sierpniu byłam na weselu, bardzo dobre jedzenie!

Ja byłam w czerwcu i powiem szczerze, że jedzenie nie pasowało mi. Zrazy były baaaaaaaardzo wielkie jak nie zrazy, a w sałatkach czułam sam majonez i to taki gorszego gatunku. Za to sala super!!!!!!!

polecam karczmę trzy dęby....... tam to było wesele lux
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wesele mieliśmy w lipcu 2010, Firmę poleciła mi znajoma, która bawiła się tam na weselu.Byliśmy bardzo zadowoleni, obsługa miła i sprawna, jedzenia było aż za dużo , sala ma swój urok, choć na zewnątrz nie prezentuje się ciekawie. ale za to wystrój w środku typowo weselny, bajkowy. Z właściciela też byliśmy zadowoleni, wszystko miał pod kontrolą , ze wszystkim można było się dogadać.Znajomi , którzy bawili sie na naszym weselu organizują tam własne w czerwcu 2011

Inne tematy z forum

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...