Przepiękne bukiety!!! (1) Pani Tatiana wraz ze swoją Ciocią to kwiatowe Czarodziejki. Wielokrotnie... Joanna Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście ! :) (1) Zamawiałam nie raz wieńce na pogrzeb, ale tym razem powierzyłam również... Monika Szkolna współpraca! (1) Jako kobieta obsypywana kwiatami z tej kwiaciarni to już pisałam i nadal... Basia
Wybitna kwiaciarnia ze wspaniałą obsługą! (1) Regularnie pojawiam się w tej kwiaciarni już przynajmniej od 1.5 roku. Wracam... Wacław Zdecydowanie polecam (1) Z nieskrywaną przyjemnością kupuję tutaj kwiaty. Niezwykle miła obsługa.... Jakub zakup kwiatów (1) Pracownia bardzo ładna , bardzo duży wybór świeżych kwiatów , przemiła... AGA Kwiatki Bratki i Stokrotki ... (1) Moja mama KOCHA tulipany, co wiedzą panie w kwieciarni. Za każdym razem gdy... Marta W Sztuka ślubna ... (1) Tak. Właśnie tak jak napisałam. SZTUKA. To jest to co co możemy znaleźć w tej... Monika Kwiaciarnia jak wycięta z cukierkowych lat 50-dziesiątych (1) Uwielbiam tą kwiaciarnie. Jak tylko mogę to na każdą okazję korzystam z... Łukasz B. Gorąco polecam - piękne kwiaty, bardzo miła obsługa (1) Gorąco polecam Pracownię Florystyczną HTS. Kwiaty są zawsze świeże i bardzo... Marta Piękne kwiaty i doskonała obsługa (1) Doskonała kwiaciarnia. Prawdziwi profesjonaliści. Kupuję u nich kwiaty... Maciek Florystyka ślubna na najwyższym poziomie!!! (1) Tego, w jaki sposób przygotowane są kompozycje nie da się opisać słowami!!!... Agu Przemiłe Spotkanie! (1) Wyjątkowe miejsce! Sam wystrój lokalu daje wrażenie poczucia estetyki i... Michał Ciekawe miejsce (1) godne polecenia.... moja partnerka była zadowolona więc to jest najbardziej... Piotr bukiet pachnący ziołami (1) Dziękuje bardzo Państwu z HTS Pracowni Florystycznej na Gdańskiej Zaspie za... Mikołaj Pełen profesjonalizm ! (1) Polecam w pełni HTS pracowania florystyczna, kwiaty przepiękne, świeże,... Ola B w końcu świeże kwiaty na Zaspie (1) Jestem zachwycona tym wspaniałym miejscem, profesjonalna obsługa, miła... monika