Wiktorai - ocena (1) Nie znam się na hydraulice, ale hydraulik cierpliwie wytłumaczył, co się... Wiktorai Cezary - ocena (1) Zjawienie się dokładnie na umówioną godzinę to rzadkość, a tutaj tak właśnie... Cezary Wiktoria L - ocena (1) Całość została wykonana zgodnie z ustaleniami, a końcowa cena była dokładnie... Wiktoria L
Jeremi - ocena (1) Wszystko było jasno przedstawione od diagnozy problemu po koszty. Czułem, że... Jeremi Filip B. - ocena (1) Już po pierwszych minutach pracy można było zauważyć, że to nie pierwszy raz,... Filip B. Pamela - ocena (1) Godziny, które mi pasowały, były dość nietypowe, ale hydraulik nie miał z tym... Pamela Chrzan Stanisław - ocena (1) Rzetelny fachowiec, który zna się na rzeczy. Nie tylko naprawił to, co... Chrzan Stanisław Milosz - ocena (1) Doskonały kontakt i bardzo miła obsługa. Wszystko wykonane na czas, a efekt... Milosz Nela - ocena (1) Hydrauliczka była bardzo uprzejma i pomocna. Zawsze odpowiadała na moje... Nela Kasia - ocena (1) Hydrauliczka wykonała swoją pracę z niesamowitą precyzją. Każdy szczegół... Kasia Marcel - ocena (1) Hydraulik bardzo dobrze ocenił zakres pracy i dał rozsądną wycenę. Po... Marcel Adrianna - ocena (1) przyszedł na czas, zabrał się do roboty bez zbędnych pytań. Praca wykonana... Adrianna Marek - ocena (1) Super fachowiec, zna się na swojej pracy. Miałem problem z niskim ciśnieniem... Marek Karol - ocena (1) Rzetelny i dokładny. Zadzwoniłem, bo miałem problem z bojlerem. Hydraulik... Karol Ludwik - ocena (1) Świetna robota. Przyszedł punktualnie, wszystko dokładnie wyjaśnił i szybko... Ludwik Emil - ocena (1) Bardzo solidny fachowiec. Praca wykonana sprawnie i dokładnie, a do tego w... Emil Łucja - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie! Bardzo fachowe podejście, a do tego dokładnie... Łucja Daria - ocena (1) Przyjechał na czas, od razu zdiagnozował problem i zaproponował najlepsze... Daria Adam - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Hydraulik dotarł punktualnie, sprawdził... Adam Dominik - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego hydraulika. Praca została wykonana... Dominik