Kamila - ocena (1) Pani Adwokat Ewelina Baranowska-Haber jest godna polecenia. Bardzo szybko i... Kamila Wioletta - ocena (1) Bardzo pomocna i konkretna polecam panią Mecenas Ewelinę Baranowską-Haber .... Wioletta AW - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Profesjonalna pomoc prawna w prowadzeniu sprawy... AW
Monika - ocena (1) Najlepsi prawnicy jakich do tej pory spotkałam . Profesjonalni, zaangażowani... Monika Natalia - ocena (1) Pan Mecenas kompetentny i życzliwy. Podszedł do naszego tematu wielowątkowo i... Natalia Arkadiusz - ocena (1) Kancelaria działa szybko i sprawnie. Nie trzeba się martwić o najmniejsze... Arkadiusz Kazimierz - ocena (1) Świetny rzeczowy i godny polecenia adwokat Błażej Haber. Moją sprawę sądową... Kazimierz Vital S. - ocena (1) Jestem bardzo wdzięczny za profesjonalną pomoc prawną w prowadzeniu sprawy... Vital S. Mariusz - ocena (1) Pani Mecenas Ewelina Baranowska -Haber jest osobą rzetelną oraz bardzo... Mariusz Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią adwokat Ewelina Baranowską... Kasia Dorota - ocena (1) Z czystym sercem polecam kancelarię. Pani mecenas Ewelina prowadziła moją... Dorota Maja - ocena (1) Współpracę z panią Mecenas Adwokat Ewelina Baranowską - Haber oceniam na... Maja marcin - ocena (1) Polecam Kancelaria godna polecenia. Świetni prawnicy. marcin Aleksandra - ocena (1) Kancelaria Adwokacka Haber/Haber to świetny wybór dla każdego kto potrzebuje... Aleksandra Karolina - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Świetni prawnicy i fachowcy. Do tego wspaniali... Karolina Rafał - ocena (1) Profesjonalizm, rzetelności, zaangażowanie i skuteczność - tak w skrócie mogę... Rafał Ewa Próchnicka - ocena (1) Polecam bardzo kancelarię Haber@Haber,a zwłaszcza nieocenioną pomoc Mecenasa... Ewa Próchnicka Natalia B. - ocena (1) Profesjonaliści w każdym calu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz... Natalia B. ENHA Studio - ocena (1) polecam serdecznie! Obsługa prawnicza na najwyżsyzm poziomie, pełne wsparcie... ENHA Studio Lucjan - ocena (1) Polecam Kancelarię Haber&Haber. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, moja... Lucjan