Marek - ocena (1) polecam wszystkim, którzy potrzebują adwokata. Najważniejsze- Pan Mecenas... Marek Agnieszka Białomyzy - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Profesjonalizm prawniczy kancelarii zwłaszcza... Agnieszka Białomyzy Dariusz - ocena (1) Profesjonalnie w każdym calu. Serdecznie polecam Dariusz
Danuta Macieja - ocena (1) Profesjonalnie . Cała Kancelaria zaangażowana w prowadzenie sprawy... Danuta Macieja Paweł - ocena (1) Dzięki fachowemu podejściu do sprawy można powiedzieć że wyszedłem obronną... Paweł Kamila Michniewicz - ocena (1) Profesjonalizm i wiedza Pana Błażeja, są na najwyższym poziomie. Polecam... Kamila Michniewicz Alicja - ocena (1) Polecam Kancelarię Haber&Haber . Pan Mecenas oraz pracownicy kancelarii... Alicja Natalia - ocena (1) Sprawa karna dzięki doświadczeniu i profesjonalizmowi Pana Mecenasa... Natalia Jarosław J - ocena (1) Polecam pana Błażeja i jego pracowników kancelarii. Nie wiedziałem nic co... Jarosław J R - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście, polecam R Tom - ocena (1) Bardzo kompetentna obsługa. Pozdrawiam pana Błażeja i jego zespół. Polecam! Tom Marek - ocena (1) Kancelaria, która jako jedyna podjęła się bardzo trudnej, według innych... Marek Anna - ocena (1) Polecam wszystkim Panią Adwokat jest bardzo pomocna i miła . Pomogła w mojej... Anna Vladyslav Berkyta - ocena (1) Bardzo dziękuję Panie Błażeju, choć sprawa była dość trudna, ale decyzja jest... Vladyslav Berkyta Karolina - ocena (1) Pani Mecenas Ewelina pomimo zagmatwania mojej sprawy pomogła mi i rozwiązała... Karolina Mati - ocena (1) Polecam kancelarie Pani Mecenas, prawdziwi profesjonaliści. Mati Marianna - ocena (1) Sprawa poprowadzona przez Panią Mecenas zakończona sukcesem, jestem ogromnie... Marianna Malgorzata B - ocena (1) Kancelaria Adwokacka HABER & HABER to najlepsza Kancelaria w Trojmiescie .... Malgorzata B Rafal - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, szczerze polecam, Rafal Michał - ocena (1) Sprawa poprowadzona przez mecenasa Błażeja z kancelarii Haber&Haber... Michał