Taki sobie kebab na Dąbrowie (1) Sałatki ohydne, ogórek o wiele za kwaśny, zdominował cały smak potrawy. Mięso... Kebabówa jak dotąd najgorszy kebab jaki jadłam. ..niestety (2) Kebab był tłusty, brak smacznych surówek, sos był jakby już nieświeży.... m. Najlepszy (1) Zdecydowanie najlepszy kebab w Trójmieście. W wielu miejscach już jadłam, ale...
samosy zachwyciły moich gości!!! (1) W Habibii Kebab jest możliwość zakupu na zamówienie większej ilości... cheshme qashang Pyszności!!! (1) Jedzenie świeże, pyszne, różnorodne!! Same plusy! A chłopaki z obsługi... M Polecam! (2) Pyszny kebab. Nie da się słowami opisać. Kto nie wierzy niech spróbuje! lawsonia Smacznie i świeżo! (1) Bardzo smaczne kebaby, podawane nietypowo jak na polskie warunki w... Fae Super dobre (1) Najlepsze kebaby w mieście, tanie, smaczne. Polecam i sam często korzystam,... JagO Pychota (1) Bardzo dobry kebab, smaczne sosy, świeże warzywa i dobre mięso. Polecam! lawsonia Habibii Kebab gdynia (1) Dość surowa kuchnia w podobno oryginalnym wydani. Niestety ograniczony... marceli Pyszne samosy i falafel (1) Najlepsze samosy jakie jadłam :) Polecam! cheshme qashang Wypas!!! Najlepszy Kebab jaki jadłam!!! (1) Wypaś!!! Gorąco polecam!!! Kebab rewelacja, pyszny!!! Sosy do kebaba... Agnieszka Rewelacja! (1) Zdecydowanie polecam, rewelacyjny kebab smaczny, świeży, sosy nieziemskie.... Bardzo zadowolony klient Gorąco Polecam! (1) Bardzo dobre jedzenie! Brakowało takiego miejsca na Dąbrowie, trzymam kciuki... Rafał Kebab z prawdziwego zdarzenia (1) Przystepne ceny, urocza obsluga, ale przede wszystkim przepyszny, swiezy... gosc